![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
tak nie jest
![]() dobrze wiem co mam na plecach jak już kiedyś mówiłam ja nie robiałm sobie na szybko byle tylko mieć cokolwiek ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Nie powinnaś więc krytykować wypowiedzi osób które zauważyły błąd i o tym napisały. Podstawową zasadą w przypadku wszelkich napisów powinno być dokładne sprawdzenie zanim dojdzie do wykonania tatuażu. Wówczas mozemy mieć pewność, ze będzie ok. |
|
|
||||
|
||||
|
mnie poprostu zdenerwowało wasze "hahhahaha" "buhahahaha" bo to było z lekka nie na miejscu.... i tyle na ten temat
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nikt nie robiłby buuułaaahaha gdyby kolega od tego tattoo się tak nie zbulwersował. Powinien chyba podziękować że zwróciło mu się uwagę na błąd, który faktycznie jest i w dodatku na forum już był taki tattoo o ile mnie pamięć nie myli z tą samą sentencją i również z błędem. W tym wypadku on już wie i nikt go na ulicy czy na plaży nie zaskoczy że ma błąd..... Chciał opinii - dostał - nie rozumiem więc po co dalej dyskusja i wulgaryzmy.
A tak poza tematem - witam po dłuższej przerwie ![]() Ostatnio edytowane przez orygami : 07-25-2009 o 14:03. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Wiele rzeczy nie jest na miejscu, warto też czasami popatrzeć na siebie. Akurat w tym wypadku sprawa jest dosyć przykra ale nie on pierwszy nie ostatni. Niedawno inny forumowicz również w tym samym miejscu wytatuował sobie sentencję z błędem pomimo, ze miał napisane jak to powinno wyglądać prawidłowo. |
|
|
||||
|
||||
|
Wykonanie liter w tym tatuażu faktycznie nie jest zbyt schludne i dokładne,
według mnie całość nie wygląda najlepiej. To moja opinia, ale jak wiadomo powinno się podobać osobie która tatuaż ma i tyle. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Cześć! A był, był. I w dodatku koleś znał prawidłową pisownię a i tak zrobił z błędem. |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.