![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
moja wczorajsza zdobycz ;p
|
|
|
||||
|
||||
|
Patrz komu ufasz ?
Mi sie podoba jako pierwsza pochwale bo wszyscy chyba juz wiedza ze jestem zolenniczka napisow na plecach i rekach, takie napisy zjade chyba tylko jak beda fatalnie wykonane, czcionka bedzie do dupy abo napis o beznadziejnym znaczeniu.
|
|||
|
|||
|
nom ja sie napaliłem strasznie na to , i czcionka mi sie strzanie podoba wczoraj robiłem własnie ;p
|
|
|
||||
|
||||
|
Mam zastrzezenia do V jak dla mnie powinno stac na pierwszym planie a nie C i F, tzn takiej samej wielkosci i troche grubsza ale ogolnie spoko pzdr
|
|
|
|||
|
|||
|
Napis jak napis, ale wykonanie nie staranne ta czcionka powinna być dokładniej wykonana ,a jeżeli jakieś litery się powtarzają to powinny być takie same a u ciebie L jest różne od siebie mam namyśli pętle i pochylenie no i D to już całkowicie są inne.
|
|
|
|||
|
|||
|
ale wiesz nikt nie jest doskonały ;] |
|
|
||||
|
||||
|
Ale nie musiales az tak tego odbierac.....
|
|
|
|||
|
|||
|
O ja……. ale kolega się się przejął ja tylko prawdę napisałem
|
|
|
||||
|
||||
|
niestety, moim zdaniem dales sie oszpecic i to w cholere, chyba ja bym staranniej Ci to zrobil (mimo ze nigdy nie mialem z tatuazem do czynienia) robiles to w studiu, czy 'kolega' Cie dziaral?
![]()
|
|||
|
|||
|
moze to tak wyglada ale na realu jest lepiej i blizej siebie sa literki , bo ja troche sie skrzywiłem na zdjeciu
wiec jest spoko .. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.