![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
cześć jestem nowy na tym forum ale chciałbym się bardzo dowiedzieć ile może kosztować i jakie są wasze opinie na temat zrobienia sobie takiego tatuażu na plecach wymiary około 21 x 15
Załączam miniaturkę ![]() Z góry dzięki za odpowiedzi aha jeszcze jedno lepiej go zrobić w kolorze czy czarny Ostatnio edytowane przez misiek1249 : 07-28-2011 o 12:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Gdzie ta miniaturka?
Najlepiej jak pójdziesz do studia i zapytasz. |
|
|
|||
|
|||
|
Kiedy ludzie zrozumiecie, że cena tatuażu zależna jest od studia/tatuatora ?
Zrobisz u ziomka na dzielni bedzie za stówke, albo flaszkę, w puszce zrobią Ci za 2ie paczki fajek, pojedziesz na zadupie będzie za 300zł, do renomowanego studia będzie 500zł, a polecisz za granicę, to będzie 500eur. A jak chcesz wiedzieć na 100% to wejdz na portal www.wrozka.com.pl tam Ci na pewno ktoś odpowie. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
W pudle bym mu zrobił za 4 ramki
hehe A Leon za 8 heheChyba że ziomek z pod Celi to inna Bajera ![]() Ostatnio edytowane przez church : 07-28-2011 o 13:07. |
|
|
|||
|
|||
|
ok ok a mniejwiecej mozecie powiedzieć w pudle nie bylem i raczej nie zamierzam :P
|
|
|
||||
|
||||
|
Lepiej w kolorze. Wzorek całkiem spoko. Na twoim miejscu rozglądałbym się za jakimś korzystnym kredytem. Taki tatuaż to nieżarty, to już wyższa szkoła jazdy, kilka sesji (10 może 12), masa barwnika, co najmniej 15 rodzajów igieł na każdą sesję- słowem: w chuj hajsu. Nie każde studio podejmie się takiej pracy a te, które się podejmą mogą nie podołać. Wiem co piszę, znam się na tym jak nikt. Ale, ale nie lękaj się, jeszcze nie wszystko stracone, nie załamuj rąk młody junaku, ja pierdolnę ci to za PIŃCET. :P
|
||||
|
||||
|
Cytat:
ze 3-5 sesji to max przy wielkości 20cm. |
|
|
||||
|
||||
|
Jak piszę, że 10- 12 to 10- 12! W końcu znam się na tym jak nikt!
|
||||
|
||||
|
Cytat:
w kazdym razie nie wiem co tam by trzeba bylo robic tyle sesji chyba chlac ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Zależy ile godzin ktoś jest w stanie wytrzymać na jednej sesji :-)
Ten tattoo który mam na ramieniu robiłem w 3ech sesjach po jakieś 5h. Natomiast mam napis na prawym boku, od miednicy do pachy - 7 linijek litery 1,5cm wysokości - w jednej sesji - 7h ![]() Jak się będziesz decydował na to tattoo, to lepiej rozkmiń czy to Husarz, czy jakiś wojownik, bo ja znawcą historii nie jestem ale husarze z taką bronią ? To tak jakbyś elfa namalował z AK47 zamiast z łukiem - ale to tylko mho ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.