![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Szczerze z głębi serca proszę ... krytyki się nie boje a i na przyszłość się przyda
|
|
|
||||
|
||||
|
Już widziałam na forum te tatuaże... Możliwe?
|
||||
|
||||
|
Nie podobają mi się, wygladają strasznie amatorsko, szczególnie ten wilk czy pies.
|
|
|
||||
|
||||
|
Wilko pies mi sie wogle nie podoba , ma cos nie tak z morda jest za krótka za okrągła jak napisala poprzedniczka amatorska , do tego jak dla mnie za jasny ten tatoo.
Za to druga dziarka bardzo mi sie podoba trafila w moj gust z wzorem widac ze jeszcze swieza.
|
||||
|
||||
|
aaa i zamiast tego zoltego oka w wilko-psie zrobila bym jasno niebieskie do tego rzucila mu biale cienie na siersc.
Powiem wam szczerze ze mi sie zawsze marzyl tattoo wilka nie wiem w ktorym miejscu ale wzor cos wlasnie w takim stylu by wilk wychodzil z ciala ![]()
|
|||
|
|||
|
o i o takie coś mi chodziło... dzięki. Co do pieso-wilka to morda sie wydaje krótka bo jest na załamaniu łydki na zdjęciu tak wyszła (albo ja mam problem z proporcjami :P).
No ale sam chciałem tak i w tym miejscu więc nie narzekam, a oko tez prawda sie mi średnio podoba i jeśli da rade to bym je przefarbował . to tyle wynurzeń i tłumaczeń. |
|
|
||||
|
||||
|
Na pewno?
Dużo gorzej mieć tatuaż dokładnie spieprzony i uważać go za dzieło sztuki. Niestety, na tym forum brakuje ładnych i dobrze zrobionych tatuaży. |
|
|
||||
|
||||
|
Zamiast przefarbowywac kup mu soczewki hihihi
A tak powaznie to faktycznie nie widzialm tu jeszcze nic takiego co zwalilo by mnie z nog wykonaniem i wzorem
|
|||
|
|||
|
jato se dziwie zetatuatorsie zgodzil zrobic ten wzor w tym miejscu z tego wlasnie wzgledu ze gemba wilka zawija sie na okolo lydki i wyglada dziwnie.najwidoczniej taki spec .co do wzorow to nie mam jakis tam obiekcji twoj gust ale dawno nie widzialem na ty forum nic ambitnego to fakt.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Znajomy zrobil sobie wilczy pysk na łopatce i powiem szczerze, że wygląda to bardzo dobrze, nie tak jak tutaj. To jest źle zrobione po prostu. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.