![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Wczoraj zrobiłam sobie tatuaż, jak jest zrobiony Waszym zdaniem?
|
|
|
||||
|
||||
|
Chciałabym w końcu napisać, ze ładny ale to co widzę to jakaś brzydka plama.
Poczekaj aż się wygoi i dopiero wstawiaj zdjęcie. |
|
|
|||
|
|||
|
Mam właśnie nadzieje, że przestanie nią być, to mój pierwszy tatuaż dlatego pytam czy tak wyglądać powinien na początku?
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytałam, ze to miał byc feniks, szkoda, ze nie przypomina prawdziwego feniksa.
![]() Z czasem kolor będzie mniej intensywny. |
|
|
|||
|
|||
|
To móje feniks w całości
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie podoba mi się
za ciemny...
|
||||
|
||||
|
Po pierwsze zdjecia sa za male zeby ocenic szczegoly np. linie. Po drugie ocenic najlepiej mozna jak juz jest tatuaz wygojony, zaraz po zrobieniu tatuaze sa po pierwsze ciemniejsze po drugie dopiero po zejsciu strupkow wychodza na jaw ewentualne niedociagniecia.
Jesli chodzi o wzor mi sie nie podoba jest za ciemny jak juz poprzedniczka napisala plama. Ten feniks wygladal by 100 razy lepiej jak byl by w koloroach no i jak dla mnie to on jest za duzy na to miejsce. A tu pare feniksów w jakim mi sie osobiscie wydaniu podobaja : http://stylio.pl/zdjecia/59/59046_l/annana/feniks..jpg http://www.shinata-tattoo.hit.bg/images/feniks.JPG Te ptaki sa kojarzone z kolorami albo ogniem i chodz coraz to wiecej osob robi sobie te wzory czarne wydaje mi sie ze przez to gubią gdzieś ich piękno.
|
|||
|
|||
|
jak sie wygoji bedzie jasniejszy mi sie podoba.pozdro
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
muszę dodać, że gość robił go bez wzoru, bez rysunku, powiedziałam jak na być duży i został zrobiony ,,od ręki,,
|
|
|
|||
|
|||
|
znaczy sie narysowal ci go na skurze??najpierw??
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.