![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
tez bym to poiprawil nie usuwal ani nie zakrywal calkiem niezly wzorek
|
|
|
|||
|
|||
|
Chyba tak się skończy, że go poprawię i ewentualnie coś dorzucę.
Zobaczę jak będzie to wyglądało po zagojeniu się strupów. Bo raczej "kolorowy" kolor czerni nie przykryje. Czy może się mylę ? |
|
|
||||
|
||||
|
no ziomus chybva sie za bardzo pospieszyles z tym laserem szalu nie ma troche taki dziwny tribal ale nie jest taki zly duzy zachodzi na cala lape popraw kolor zeby byl zajebiscie czarny cos tam ci koles domaluje pare kresek i bedzie gitarka
![]() pozdro |
|
|
|||
|
|||
|
Tak też chyba zrobię, tylko muszę poczekać aż się zagoi po tym laserze i będę myślał.
|
|
|
|||
|
|||
|
Znalazłem fajną dziarkę i zastanawiam się czy nie udałoby się czegoś podobnego wrzucić na to co mam ? Jak myślicie
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wydaje mi się, że jest szansa. Nieraz na stronach różnych salonów można zobaczyć, że nie takie rzeczy zakrywali. Kiedyś spotkałem się z opinią, że najlepiej zakrywać rybką koi, nie wiem dlaczego właśnie rybką ale poniekąd pasuje to do założenia jakie przedstawiłeś.
|
||||
|
||||
|
Cytat:
jesli tylko cie stac na takie cudenko to nawet bym sie nie zastanawial ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kasa w tym wypadku to mniejszy problem, bo jak mam to nosić całe życie to chce żeby było git
![]() Tylko teraz muszę porozsiewać maile do studiów i popytać kto się tego podejmie ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
I tu mi się wydaje że pies będzie pogrzebany. Bo nie każdemu będzie się chciało z tak wyzywającym zadaniem babrać. A wiadomo jak z coevrami bywa, zawsze cos po wygojeniu prześwituje, tym bardziej Twój tribal jest dośc sporych rozmiarów więc i cover będzie mega wielki. Ale prubój może trafisz na dobry dzień w porządnym studiu.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.