![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Nigdy wczesniej nie mialam maszynki w rekach
to piaty tatuaz,ktory wykonalam-zaznaczam,ze nie jest jeszcze skonczony ..prosze o opinie..pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez kala21 : 12-30-2011 o 15:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Tatuatorką nie jestem, ale w oczy rzucają mi się nieróne linie i kiepskie cieniowanie.
Sam wzór fajny. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
nie probowalam nawet cieniowac
po prostu juz mamuske reka bolala strasznie i przelozylysmy konczenie jak sie podgoi.. zdjecie bylo robione w trakcie powiem szczerze,ze po dwoch dniach kolor jest intensywniejszy i wyglada to duzo lepiej dzieki za szczerosc pozdrawiam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Masakra, ale każdy kiedyś jakoś zaczynał. Dobrze, że na sobie a nie na kimś. Cwicz i ucz się a może coś z tego będzie.
Ostatnio edytowane przez YvonneS : 12-29-2011 o 13:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Po wygojeniu podejrzewam że wyjdzie sporo ubytków i niedociągnięć.
Popracuj nad równą linią. Widać również że w różnych miejscach wbijałaś na różnych głębokościach tzw. w jednym miejscu dużo igły a w innym jej brakuje. |
|
|
|||
|
|||
|
zerknijcie prosze na koljeny,ktory zrobilam
dzieki za szczerosc pzdr ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Może wrzuć lepszą fotkę, na tej nie wiele co widać
|
|
|
||||
|
||||
|
Mnie się to w ogóle nie podoba. Moze lepiej niech się fachowcy wypowiedzą i coś podpowiedzą.
|
|
|
|||
|
|||
|
niestety wyrazniejszej nie mam bylo to robione dosc popsutym telefonem..:S ...chce sie zajmowac tatuowaniem i bede to robic. nie wychodzi mi jeszcze tak jak sobie to wyobrazalam no ale wiadomo...to dopiero piaty.. trening czyni mistrza.
<3 |
|
|
||||
|
||||
|
To nie jest chyba kwestia marnej jakości zdjęcia tylko marnej jakości tatuażu. Ale ucz się.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.