![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam 18 Lat i chcę sobie zrobic tatuaż i teraz tak.
chcę miej wiecej cos takiego http://forum.rymanow.com/index.php?topic=3567.0 i teraz tak bo cwicze na silowni cwicze dopiero 1 miech wiec zaczynam przygode z silka. i chce zrobic ten tatoo na bicepsie tak jak ma ten gosc na zdjeciu . Wymiary Bica to 31 CM i chce wiedziec czy jak zrobie tatoo i bende hcodzil na silownie to napewno mi urosnie miesien i cyz sie tatoo nei rozmaze?? i jakos nie porozciąga ?? i czy sie nie zdeformuje ?? i ile taki tatoo moze kosztowac?? |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
na silowni cwicze na silę nie na rzebe i chce na jednen rence zrobic na prawej
odradzacie mi czy moge robic swobodnie ? ;p ? |
|
|
||||
|
||||
|
Najlepszym rozwiazaniem to poczekac, chyba ze preferujesz pozniejsze poprawki
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
temat juz byl poruszany wystarczy poszukac. Zostala udzielona moim zdaniem wyczerpujaca odpowiedz na temat silowni i tatuazu. powtorze i zamkne ten temat! A wiec, jesli nie bedzisz bral jakis koksow i twoja masa miesniowa bedzie naturalnie rosnac, nie bedzisz mial problemow z tatuazem, a jesli tak sie stanie to mozna zawsze go poprawic i chyba wszystko na ten temat! Jezeli masz jakies obawy to poprostu nie rob tatuazu - Tatuaz nie jest dla wszystkich... pozdrawiam |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.