![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam
![]() mam pytanie: ile kosztowaloby zrobienie takiego tatuazu http://www.tatuaze.elol.org/photogal...?photo_id=2560 tylko ze z malymi zmianami, czyli: 1. niektore czarne wypelnienia zmienic na brak wypelnien z cieniowaniami przy kantach 2. w czarnym wypelnieniu nad tym jakby wirem zrobic napis pako. z gory dzieki za opowiedz.... Ostatnio edytowane przez pako1405 : 08-13-2008 o 14:17. |
|
|
||||
|
||||
|
najlepiej isc sie zapytac w studiu bo my tu ci napiszemy ok 400/500zl a w salonie do ktorego pujdziesz krzyknie 600 albo wiecej. cenu ustala salon, chyba ze gdzies prywatnie to bedzie duzo taniej
|
|
|
|||
|
|||
|
niechcem prywatnie.... ide do studia to jest pewne, ale w jednym mi krzykneli 1200 dlatego chcialem sie dowiedziec na ile wy byscie wycenili zrobienie takiego tatuazu...
|
|
|
||||
|
||||
|
Calkiem sporo Ci krzykneli za tribala i nie tak obszarnego... Pierwszy raz odpowiem na takie pytanie- cena za cos takiego jest w rzedach 600 zl
|
|
|
||||
|
||||
|
Tak jak juz niektorzy pisali zalezy to glownie od salonu i od tego na ile wycenia sie sam tatuator ja np mam swojego artyste ale wlasnie nie w salonie tylko w domciu ale z samej ciekawosci bym skoczyl do jakiegos saloniku bo jeszcze nigdy nawet nie przekroczylem tam progu he he tylko koszta wieksze
ale to tez da sie uniesc) he pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.