Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-13-2008, 14:14
pako1405 pako1405 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie cena wykonania....

witam

mam pytanie: ile kosztowaloby zrobienie takiego tatuazu http://www.tatuaze.elol.org/photogal...?photo_id=2560 tylko ze z malymi zmianami, czyli:
1. niektore czarne wypelnienia zmienic na brak wypelnien z cieniowaniami przy kantach
2. w czarnym wypelnieniu nad tym jakby wirem zrobic napis pako.

z gory dzieki za opowiedz....

Ostatnio edytowane przez pako1405 : 08-13-2008 o 14:17.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-13-2008, 19:00
saintek's Avatar
saintek saintek jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

najlepiej isc sie zapytac w studiu bo my tu ci napiszemy ok 400/500zl a w salonie do ktorego pujdziesz krzyknie 600 albo wiecej. cenu ustala salon, chyba ze gdzies prywatnie to bedzie duzo taniej
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-13-2008, 21:25
pako1405 pako1405 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

niechcem prywatnie.... ide do studia to jest pewne, ale w jednym mi krzykneli 1200 dlatego chcialem sie dowiedziec na ile wy byscie wycenili zrobienie takiego tatuazu...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-13-2008, 23:05
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Calkiem sporo Ci krzykneli za tribala i nie tak obszarnego... Pierwszy raz odpowiem na takie pytanie- cena za cos takiego jest w rzedach 600 zl
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-14-2008, 00:03
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Tak jak juz niektorzy pisali zalezy to glownie od salonu i od tego na ile wycenia sie sam tatuator ja np mam swojego artyste ale wlasnie nie w salonie tylko w domciu ale z samej ciekawosci bym skoczyl do jakiegos saloniku bo jeszcze nigdy nawet nie przekroczylem tam progu he he tylko koszta wieksze ale to tez da sie uniesc) he pozdrawiam i zycze trafnego wyboru....
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania