![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Wydawalo mi się, że oddychał jak mu udzielano pomocy, dlatego zapytałam czy przy takich obrażeniach mogł przeżyć.
To okropne, no ja nie mogę takich rzeczy oglądać. |
|
|
||||
|
||||
|
ja wyłączyłam w połowie.
zresztą - sam jest sobie winien...
|
||||
|
||||
|
jak sam sobie winien !! mogli nie budowac tam betonowego podestu
![]() ja sie boje skoczyc na basenie teraz to juz nigdy sie nie odwaze ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
skacząc miał świadomość, że betonowy podest tam JEST. poza tym nie miał 10 lat i doskonale wiedział co robi.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.youtube.com/watch?v=Bqa0ya7LyNM&NR=1 specjal for ivones
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
||||
|
||||
|
niepierdol mnie to smieszy w huj jak on to podnosi
prawa reke lebek ma silniejsza ciekawe czemu![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Pewnie jest praworęczny i częsciej używa.
To jest lepsze http://www.youtube.com/watch?v=Hx6e7qr3u4o Kilka lat temu byłam świadkiem podobnej sceny jak ta z pierwszego filmu. Koleś tez nałozył za dużo i nie dał rady podnieść. Niestety, oprócz mnie nikogo nie było na siłowni w tym momencie i mu nie pomogłam. Gościu jakoś zsunął gryf na bok po klacie i już więcej go nie zobaczyliśmy. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 03-16-2011 o 09:20. |
|
|
||||
|
||||
|
mój ojciec kiedyś opowiadał, że jak był młody to trenował kulturystykę i miał w szopie taką małą siłownie.. a obok taka starsza babka miała chlewik ze świniami.. i kiedyś właśnie sobie podnosił tak jak ten koleś ciężary i w pewnym momencie babka zaczeła do tych świń nawijać " oj kochaniutkie ale nabrudziłyscie fu fu fu " to jak parsknął śmiechem to nie zdołał tego utrzymać i też go przycisnęło i z ledwością to z siebie sturlał hehehe
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.