Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12-09-2008, 17:48
Damon Damon jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Bydgoszcz - obiektywne opinie proszę

Chciałbym się dowiedzieć jaki salon polecacie w Bydgoszczy... niektórzy chwalą Yakuza, by inni mowili ze robi nieciekawie. Jest jeszcze Black Dragon i Demolka. Moze ktos mial stycznosc i powie mi co nie co. NIE SZUKAM opini typu SŁYSZAŁEM bla bla bla. Tylko rzeczowe opinie, najlepiej jak ktos mial stycznosc z danym studiem. Z góry dziękuję.

Edit: Chodzi o dosc skomplikowany wzor, przedstawiajacy postac i pewna otoczke niej!

Ostatnio edytowane przez Damon : 12-09-2008 o 18:02.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-14-2009, 22:35
siwyqs siwyqs jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie black dragon

Black dragon prowadzi P. Sławek, świetne dziarki, full profesjonalizm studio znajduje się na ul. Magdzińskiego 14, tel. 052 321 29 26

a jeśli chodzi o demolkę to http://www.demolkatat2.pl/
Stary 01-15-2009, 00:32
dropsikk dropsikk jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

calkiem niezle dziara patrzac na jego galerie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-07-2009, 18:38
fiii fiii jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Cytat:
Napisał siwyqs Zobacz post
Black dragon prowadzi P. Sławek, świetne dziarki, full profesjonalizm studio znajduje się na ul. Magdzińskiego 14, tel. 052 321 29 26[/url]
Taki profesjonalizm że łatwego wzoru nie umie przerysować i robi go źle. Jeżeli chodzi o mnie, odradzam przede wszystkim młodym ludziom w wieku 18 lat tam przychodzenia. Pan Sławek ma do takich `gówniarzy` podejście olewające i zbywające, no i przy okazji, jak mi, może spierniczyć komuś tatuaż. Myślałam ze idę do dobrego studia, zachęcona między innymi tutaj zamieszczoną opinią jak i paroma innymi, kasy nie żałowałam, ale jednak tatuaż jeden mi spieprzył. Jeżeli nie będzie chciał zwrócić mi pieniędzy za tatuaż, jego profesjonalizm zostanie obalony w Bydgoszczy.

A poza tym, chciałabym sie dopytać właśnie również o dobre studia, ponieważ możliwe że na poprawkę chciałabym pójść, wiec jakie studio polecacie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-07-2009, 19:36
pontonss pontonss jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

szczeże mówiąc patrząc na Galerie to ja nie wiem gdzie wy widzicie te dobre tatuażę demon itp zamiast straszyć śmieszą prosta kreska słabe cieniowanie, a Azja to wogóle się nie wypowiadam bo wystarczy zobaczyć i komentarz jest zbędny
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-08-2009, 08:24
Graal1977 Graal1977 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Poświęć czas i udaj się nieopodal do Grudziądza do Pawła Wyrebiaka. Rewelacyjne tattoo, rewelacyjny koleś, prawdziwy artysta szczerze POLECAM. http://www.tattoo3rdeye.com/ majstersztyk w pracach. Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-08-2009, 17:05
pontonss pontonss jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

patrząc na galerie tego waszego speca z Bydgoszczy i na to 2 studio to nawet nie ma o czym gadać ten z Bydgoszczy to jakiś paprok to 2 studio świetne
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-30-2010, 19:36
pablitotat2 pablitotat2 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Od stycznia mój kolega otwiera nowe studio - AP STUDIO - WWW.TATTOONY.NET. Nareszcie będzie dobre studio w Bydgoszczy.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-17-2011, 23:10
Beliall Beliall jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Jeżeli chodzi o tatuaże w Bydgoszczy, polecam Scarlett-Studio. Jest strona z galerią prac: www.scarlett-studio.pl
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-18-2011, 15:36
Moniaaaaa's Avatar
Moniaaaaa Moniaaaaa jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Potwierdzam - w Scarlett Studio mają profesjonalne podejście do klienta, atmosfera rodzinna, piękne tatuaże, mega pozytyw

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania