![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Niestety, ale nie dam rady.
Strasznie bym chciała, ale w moim stanie obawiam sie tłumu ludzi ![]() Bywałam na innych targach i wiem, jak to jest- dostać z łokcia nie trudno ![]() Bawcie sie wysmienicie! |
|
|
|||
|
|||
|
no cóż szkoda , ale rozumiem. Opowiemy Ci jak było.
|
|
|
||||
|
||||
|
To czekam na realacje tych co byli.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Widzę że nikt się nie wychyla z opiniami więc cytując klasyka że "... zawsze jest tak że ktoś musi zacząć pierwszy ..." napisze iż spodziewałem się czegoś więcej. Ale może pierwsze koty za płoty. Trochę mało miejsca , ale w sumie w kupie raźniej. Szkoda że impreza na tle pałacu kultury w ogóle nie widoczna , żadnych kierunkowskazów itp. z pewnością pomogłoby to wszystkim , a marketingu nigdy za wiele. Tak czy inaczej miło było popatrzeć na ulubionych tatuażystów w akcji. Jestem pewien że za rok będzie lepiej.
Moja opinia może nie być relatywnie słuszna , ale byłem w niedzielne popołudnie więc zaczynało już trochę wiać nudą. Więc niech ktoś napisze relację np. z soboty. |
|
|
||||
|
||||
|
Zazwyczaj drugiego dnia pod koniec jest już "po zawodach", bo częśc wystawców w dokach startowych i siuuu do domu!
![]() Dzięki, że byłes "ten pierwszy", bo na kazdym zebraniu jest tak, ze ktos musi zacząć pierwszy Moja ulubiona Aldona wróciła z 3 nagrodami- jedno pierwsze miejsce i dwa trzecie. Gratuluje Jej z całego serducha! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Wokół stoiska Szery generalnie sporo się działo
Fakt faktem już w poniedziałek na ich stronie internetowej już widniały zdjęcia nagród |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Tylko Marcin był na konwencie?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dla tych co nie byli a są ciekawi jak to się odbyło
http://www.youtube.com/watch?v=kiFfP...AHiU5ZrxGUqjT0 |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.