![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam!
mam taki problem! zrobilem sobie tydzien temu tatuaz. maly napis cienka czcioka. na poczatku byl taki fajny czarny a teraz zrobil sie blady. i sie zastanawiam czy to przez to ze sie jeszcze nie zagoil czy tak juz zostanie i czy trzeba bedzie isc do poprawki czy jak! prosze o jakos odpowiedz i pomoc! pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
napisz gdzie go robiles tzn kto robil? (czy w domowych warunkach czy w salonie tatuazu) jesli masz sniada cere to nigdy nie bedzisz mial czarnego tatuazu, ludzie z jasna karnacja maja pod tym wzgledem lepiej ze kolory wychodza bardziej realistyczne. pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
Krzysiek nie masz powodów do obaw jezeli tat2 sie jeszcze goi
to jest wrecz normalne ze po uzyskaniu nowego naskórka tattoo wydaje sie blady, jasny itp. Ale poczekaj do pelnego wygojenia i wtedy mozesz ocenic rezultaty jednym podczas gojenia jest bez zmian u innych strasznie jasny... Wina organizmu ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
tattoo robilem w studio nie w domku ;] a cere mam cos jasna. mam nadzieje ze tak bedzie po wygojeniu. martwi mnie troche to ze w jednym miejscu jest ciemniejszy a w drugim jasniejszy. czesc strupkow mogla sie zedrzec mechanicznie bo tatuaz jest na brzuchu i przez spodnie moze. mam nadzieje ze bedzie dobrze a jak nie to do poprawki juz pisalem kolesiowi czy moge przyjsc jakby co to powiedzial "no problem" ;];]
|
|
|
|||
|
|||
|
hejo
tak jeszcze w kwestii blednacego tatuazu, mam swiadomosc ze on blednie, nie mniej niepokoi mnie sprawa ktora mi sie przydarzyla, Tatuaz jest zrobiny super szybko sie zogil bez wiekszych strupow i doszlo do luszczenia sie naskorka, niemniej tydzien po zrobieniu tatuazu (mam go na zew czesci lydki)doszlo do opuchniecia lydki w wyniku jakiegos zadrapania tej wewnetrznej czesci ze musze teraz brac antybiotyki bo okazalo sie ze to jakis rodzaj infekcji, dlatego martwi mnie fakt ze dosc mocno blednie.Infekcja objawila sie napuchnieciem i lekko zaczerwionionej skorze.Tatuaz wyglada zupelnie normalnie jak w fazie luszczenia sie naskorka. Czy branie antybiotykow ajk np. penicylina ma na to jakis wplyw? z gory dzieki ze odp |
|
|
||||
|
||||
|
Hmm antybiotyki nie przeszkadza Ci w gojeniu... Ale od "zadrapania" Ci cala lydka napuchla ? Wydaje mi sie ze przyczyna moze byc uczulenie a nie zadrapanie :P
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
tatuaż zrobiłam sobie tydzień temu na stopie. Na poczatku było spoko wszystko ładnie pięknie, a teraz połowa wyblakła, schodzi mi skóra i mam wrażenie, że sie rozlewają kontury. Jeśli go odparzyłam bo zakładam, że to się właśnie stało i nie są to normalne objawy, to jak mogę go uratować?
|
|
|
||||
|
||||
|
Hmm... Wydaje mi sie ze poprostu naskorek schodzi, kolor nabral barwy matowej, jasniejszej... Poczekaj jeszcze troche, powinien nabrac kolorku
a jezeli to inaczej wyglada, i podejzewasz odparzenie, to w jaki sposob go pielegnowalas ? Odpusc sobie na caly dzionek smarowania itp, przesusz go ile sie da, i spowrotem wrucic do normalnej pielegnaci |
|
|
|||
|
|||
|
Where to buy cheap Guild Wars gold? Order your Guild wars Platinum, Platinum - Factions - Nightfall - Prophecies, 24/7 and enjoy instant delivery.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi właśnie dzisiaj zaczął schodzić naskórek. Odpadł ze widoczną ilością farby
. To co pozostało po zejściu naskórka, strasznie wyblakło. Cienie zrobiły się szare. Czy to normalne, a jeżeli tak to po ilu dniach powinno się to zmienić? Proszę o odpowiedź bo zaczynam się martwićOstatnio edytowane przez Szpakowski : 04-29-2009 o 20:30. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.