![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam, mam taki problem .. Miną tydzień od kiedy zrobiłem tatuaż .. Wszystko robiłem jak kazali, to jest smarowałem maścią itp .. Folie miałem tylko dwie godziny, nie kazał więcej tatuażysta. Wszystko było robione w profesjonalnym studiu ( ma ponad 10 lat i dobrą renomę).
Wiem, że powinno trochę zejść(koloru) przy złuszczaniu , ale zastanawia mnie czy tak dużo .. Wstawię zdjęcia zrobione 5 godzin po wykonaniu i z przed chwili http://imageshack.us/photo/my-images/9/p2809111922.jpg/ - po zrobieniu http://imageshack.us/photo/my-images...410111942.jpg/ - teraz Proszę ocenić, czy muszę iść poprawić czy nie .. Czy to aż tyle powinno zejść ... Z góry dziękuję i Witam jako nowy na forum ... Xax Ostatnio edytowane przez Xaxus : 10-04-2011 o 19:56. |
|
|
||||
|
||||
|
witam ..
jak dla mnie wszystko jest ok .. zazwyczaj swiezy tatuaz jest bardzo ciemny,kolory sa intensywne .. nie tylko dlatego,ze jest swiezy..ale dodatkowo,ze jest zaczerwieniona skora ,poraniona itd ..wszystko wyglada inaczej .. minal tydzien,czy zluszczyl Ci sie juz naskorek ? czy to Twoj pierwszy tatuaz ? mysle,ze nie wyblednie bardziej.. chyba ,ze nie masz zwyczajnie tendencji do utrzymywania .. wtedy farba bedzie wychodzic ..niektorzy tak maja,ze skora nie przyswaja.. ale tu mysle,ze jest ok ![]() nie masz czym sie martwic .. poza tym,zdjecia sa slabej jakosci i tak naprawde trudno ocenic ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jakość zdjęć jest tak słaba że nic nie widać ale raczej nie masz się czym przejmować. Skóra się jeszcze goi, zeszły Ci strupki i dopiero teraz skóra się będzie łuszczyć. Nawilżaj kremem i za jakiś czas jak się dobrze wygoi będzie ciemniejsza.
Pozdro. |
|
|
||||
|
||||
|
Czekam az mi się otworzą. Poza tym Lubiana ma rację.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, dziękuję ... Ale jednak trak wielka różnica przestraszyła mnie troszkę .. Bo widziałem jak schodzi ten czarny kolor płatkami skóry .. Mam nadzieję, że będzie ok .. A jeśli będzie trzeba poprawić, to jaki jest tego koszt ?
Tak jest to moja pierwsza dziara, więc się troszkę martwię ... Takie pytanie od laika .. Jest możliwość zrobić taką sytość kolorów jaka jest zaraz po zrobieniu dziary? ( chodzi o taki fajny odcień, lekkiego fioletu i moc czerni ) |
|
|
||||
|
||||
|
Poprawka zazwyczaj jest za darmo tam gdzie robiłeś.
|
|
|
|||
|
|||
|
Zaraz zrobię lepsze zdjęcie, i opiszę dokładnie co mnie nie pokoi ...
|
|
|
||||
|
||||
|
nie zrywaj tego czasami..to ma samo schodzic podczas mycia .. delikatnie reka myj ..
bardzo dobry jest plyn do higieny intymnej .. ma odpowiedni wspolczynnik PH i jest absolutnie antyalergiczny i zazwyczaj bezzapachowy ..jak sie nie znasz to w aptece mozesz kupic AA .. polecam .. ![]() delikatnie kremem ktory polecil Ci tatuator .. i bedzie dobrze .. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie, za żadną cenie nie zrywałem ... jak nakładałem krem to schodziło ... Strasznie to wyglądało jak takie kawałki były "Jasnych" plam na tatuażu .. Jak są Cienie pod piórami.. Martwi mnie, że są takie jakby dziury w tatuażu na zakończeniach piór ... Eh zaraz pokaże zdjęcie i powiem ... Może to niedociągnięcie tatuatora, jest to możliwe ?
A jeśli to z mojej winy, każe płacić jeszcze raz jak za cały tatuaż ? |
|
|
||||
|
||||
|
Nic z twojej winy. Tak bywa.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.