![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich
jestem nowa i proszę o pomoc. czy ktoś z Was zna to studio??? znajduję się na świdnickiej. w sumie było to pierwsze do którego weszłam i jakoś ,,wzbudziło moje zaufanie" tylko że nie zauważyłam żadnej opinii o nich na forum. czytałam o tym w pałacyku i na kotlarskiej-jeszcze tam nie byłam, ale może się przejdęw każdym razie jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z black death proszę o info. pozdrawiam ania |
|
|
|||
|
|||
|
witam. Opisze krótko swoją przygodę z tym studio, bo długo by pisać o szczegółach. W marcu wybrałem sie do studia żeby zrobić cover, tatuować zaczął Alex- u niego byłem 5 razy i nie skończył, bo zwinął się i do tej pory nie pojawił. Więc kończyć miał Miaras- u niego byłem 2 razy i też nie skończył, ponieważ wiecznie nie miał czasu. Po 4 miesiącach chodzenia z rozbabraną i troche bolącą ręką postanowiłem juz nie odwiedzać tego miejsca. W końcu skończyłem swój upragniony tatuaż na Kościuszki, gość dokończył i poprawił kilka rzeczy; chyba był to Ricardo. Także polecam Skullmaster.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
i wybrałam właśnie SKULLMASTER obsługa fachowa, zaprojektowali mi to co chciałam, konkretnie byłam u Folgina bo jest ich tam dwóch drugi to Ricardo. Jestem MEGA zadowolona i polecam niesamowicie!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Witam .mam pytanko zn ktos te studio we Wroclawiu i jakie macie o nim zdanie ?
http://www.cleanfun.pl/kontakt.html szubrawca |
|
|
|||
|
|||
|
Jesli chodzi o galerie to prace wybitne, kolor szczególnie
|
|
|
||||
|
||||
|
A znawcy tematu jakie studio we Wroclawiu moga polecic ?
|
|||
|
|||
|
Zapraszam na nową strone studia z aktualnym squadem
Poprawki po wczesniejszych tatuatorach wykonujemy bezpłatnie bez zwlekania ![]() www.blackdeath.pl ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
polecam cleanfun rzyfc jeździł po całej europie i tattuował (min. studio 13) bardzo ambitny i rzetelny, wystarczy zobaczyć galerie i prace autorskie.
co do black death tam chyba pracuje też Irkowy (Irek Kowalski jak się nie mylę, do tej samej szkoły chodził co ja teraz) z tego co wiem robią też tam dobrą robotę. |
|
|
||||
|
||||
|
patrzac na prace i podejscie do klienta(z tego co pisza) to jest juz wszystko ok z nimi, irkowy robi bardzo dobra robote a ten drugi kolo tez daje rade
|
|
|
||||
|
||||
|
ja Irka od dłuższego czasu obserwuje i On naprawdę daje radę, jak ktoś zechce u Niego się dziabać na bank się nie zawiedzie!!
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.