![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
PANOWIE PW JEST OD TAKICH SPRAW !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Tak się zastanawiam czy dałoby się ustawić żeby świeżo zarejestrowani użytkownicy mogli dodawać posty dopiero po napisaniu jednego przykładowo w wątku powitalnym, moze wówczas tego spamującego cholerstwa byłoby mniej?
|
|
|
||||
|
||||
|
masz panel admistratora ustaw jak umiesz
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Gdybym umiała to nie pisałabym.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie mamy wszystkich uprawnień do obsługi tego panelu i nie wszystko i nie ze wszystkim możemy tu działać jedyne co nam pozostaje to czyszczenie i blokowanie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Też fakt.
Swoją drogą dobrze byłoby gdyby osoba odpowiedzialna za forum coś z tym zrobiła bo nawet kilku moderatorów nie nadąża usuwać te spamujące cholerstwo. |
|
|
||||
|
||||
|
To fakt czasami sporo czasu to zajmuję a osoba która ma naprawdę wszystkie uprawnienia do tego forum pewnie nie pamięta że je nawet ma do tego portalu
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Czyli pozostaje nam usuwać. echh...
|
|
|
||||
|
||||
|
Dzisiaj usunęłam z 50 wątków spamu z offtopiku, to jakaś plaga, trzy strony zawalone spamem.
|
|
|
||||
|
||||
|
dzisiaj tam weszlem z nudow w ten panel jest tam duzo opcji jak by sie ktos znal to moglby cos pozmieniac zeby bylo lepiej ja nic nie tykam bo nie wiem ocb
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.