![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie widzę w ostatnich 40 postach ile cennego masz do przekazania ludzkości. Same rodzynki wręcz bym rzekł. Nieważne, chcę jedynie dodać, że nie szkodzi mi to wcale, jedynie zwróciłem uwagę na pewną tendencję. Jednak mogłem się spodziewać takiego odezwu, moja wina. Ostatnio edytowane przez pajak914 : 10-24-2011 o 00:01. |
|
|
|||
|
|||
|
A ja a o mnie napiszcie jaki mam bilans bzdury a cos o tatuazach ?
Pisze nie logicznke bez skladni hyde park wszystko o wszystkim |
|
|
||||
|
||||
|
jakiego odzewu ?
przeciez napisalam,ze masz racje .. i ze troche glupot nikomu nie zaszkodzilo .. pouczajac mnie jaka to jestem nierozgarnieta i nienormalna sam zasmiecasz watek.. nie bede sie z Toba uzerac bo nie ma o co,nie ma powodow ku temu ,prawda?.. Nie ma co sie puszyc .. to tylko dla zabicia czasu . |
|
|
||||
|
||||
|
Nikogo nie nazwałem nierozgarniętym, etc. Jedynie sytuację uznałem za nienormalną. Zresztą nie wchodzę głębiej w temat, masz średnią 14 postów dziennie - nie chcę Ci jej zawyżyć
. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
wyrzuc mnie z forum skoro tak przeszkadza Ci moja osoba,czy posty .. dziekuje za uwage nikt cie z forum nie wyrzuci ale celna uwaga kolegi pajak odnosnie twoich postow jak by nie bylo to nie jest czat tylko forum tematyczne 7 dni ban Ostatnio edytowane przez 1grzesiu1 : 10-24-2011 o 17:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Mnie o wiele bardziej drażni dziwna i zupełnie niezrozumiała maniera pisania dużymi literami w zdaniach. Nie wiem o co w tym chodzi i jaki jest cel takiego pisania bo oryginalnie wcale nie jest za to gorzej infantylnie niż na hyde parku czy jakimś forum dla zblazowanych nastolatek.
Proponuję zbanować tez użytkowników którzy stosują takie i inne metody a nie osoby które lubią rozmawiać pisząc poprawnie po polsku. Bądźmy sprawiedliwi, wielu z nas zasłużyło na czasowego bana a nie tylko Lubiana, która nikomu krzywdy nie robi ale również inne osoby zaśmiecające forum kolejnymi postami typu "czy goi się prawidłowo" itp. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 10-25-2011 o 11:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Przyłączam się do YvonneS jeśli chodzi o język polski. Niektórych osób na tym forum nie da się czytać bo aż głowa boli od głupoty i braku elokwencji...
Może nie mnie to oceniać ale zdaje się że Lubiana nie złamała regulaminu, za to Ty Grzesiu robisz to nagminnie w niemal każdej swojej wypowiedzi. Tak tylko zwracam uwagę że to śmieszne że jej dałeś bana. Zdaje się się też że to Ty założyłeś temat pt. Bzdury-ambitnie i rzeczywiście na temat tattoo ![]() Jak nie chcecie żeby ludzie sobie nabijali ilość postów to zlikwidujcie hyde park. Moim zdaniem forum to nie tylko gadanie o tat ale też i społeczność więc każdy może z każdym pogadać na każdy temat bo to co nas łączy to miłość do tatuaży. Zdaje się też że za dużą ilość postów nie ma żadnej nagrody więc o co się tak spinacie? |
|
|
|||
|
|||
|
Przepraszam Iwonko za niepoprwną Polszczyznę oraz za brak polskich litr czasami ale nieraz mam dostęp z czyjegoś komputera i niebęde komuś grzebał i zmieniał opcje klawiatury.
Serdecznie Przepraszam ![]() Odbanujcie Lubianą |
|
|
||||
|
||||
|
O czym ty mówisz człowieku? Wystarczy poprawić a nie robić jakieś idiotyzmy.
Prośbę o odbanowanie Lubiany skieruj do Grzesia gdyż to jego decyzja i nikt nie będzie tego kwestionował. Sam dał bana i sam go zniesie. O słuszności tej decyzji już się wypowiedziałam. BTW, poproszę Grzesia o zbanowanie ciebie o ile nie zaczniesz pisać normalnie. Uwierz mi, da się a skoro bany lecą za nabijanie postów to i tobie też się nalezy i to od dawna, poza tym Lubiana dostała tego bana przez dyskusję z tobą. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 10-25-2011 o 14:13. |
|
|
||||
|
||||
|
Za 5 dni Lubiana zostanie od banowana chyba że Grzesiu zrobi to wcześniej bo to jego decyzja . Kolego Church popraw pisownie bo mnie też zaczyna to powoli drażnić i bez ciśnień w postach jak ktoś ma problem niech piszę i wyjaśnia sprawy na PW.
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.