![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
A gdzie tam
. Po prostu widać w jakich działach się wypowiadasz, ot co. I proszę już więcej nie nabijaj. Jak coś to na priv. Pozdro dla kumatych |
|
|
||||
|
||||
|
Znów się powtórzę (za powtarzanie się też jest ban?): wystarczyłoby kilkoro 3-4 sprawnych administratorów kasujących niepotrzebne posty lub przenoszących je do odpowiednich działów- taka wasza robota. Banowanie niczego nie rozwiąże. YvonneS napisała, że wkurza ją odpowiadanie w kółko na te same pytania. Podpisuję się pod tym i uważam, że lepiej banować tych nowych, którym nie chce się kliknąć pierwszego z brzegu tematu, żeby dowiedzieć się czegoś o "kolorowych farfoclach"... Piszę to 100 raz: gdyby była opcja wygaszania postów i obowiązek używania jej przy off'ie, nie byłoby problemu z syfem w tematach.
church: też jestem z tych okolic, uczyłem się kiedyś w Lubinie. Piona! Aha, tak mi się przypomniało, skoro zamknęli cię za nielegalny soft, to chyba niezbyt rozsądnie jest chwalić się na forum zdjęciami haszu i opisem profesji? Ps. do palenia masz tylko pasztet? ![]()
|
||||
|
||||
|
Dokładnie przecież ludzie na forum tworzą społeczność i nie da się rozmawiać tylko o tatuażach,takie rozmowy były by bezpłciowe,czasem każdy musi popierdzielić jakieś bzdury,jesteśmy tylko ludzmi i od tego jest hyde park
![]() poza tym to że ktoś ma dużo postów to nie znaczy że ma coś mądrego do powiedzenia,jeśli ktoś mądrze pisze to i mając 100 postów w 2 lata zyska sobie "szacun" innych użytkowników więc nie wiem po co to halo odnośnie ich liczby czy średniej dniówki ![]() Ostatnio edytowane przez slangmark044 : 10-25-2011 o 16:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
haha ja tez Chodzilem Do TGRu w Lubinie (stare dobre czasy) Tak W wiekrzosci pasztet niestety malo tu Zieleninki, ale spoko 16.11 powrot do PL A tam Zdjecia Kto mi udowodni ze moje i nie sa dowodem w sprawie hehe HWDP itp. (niemartwie sie) Iwonko nie nabijam se Postow tak jak Ty Srednia dzienna mam 0.5 mniej wiecej tak wiec niewiem do czego pijesz. Off Top to se pisze nie na temat, nie bede sie przeciez puszyl jak niektorzy, wazne ze nie pisze tego W konkretnych Postach tematycznych w innych dzialach. BTW odpowiadam wiekrzosci na Twoje prowokacyjne komentarze Odbanowac Lubiana bo sie tak fajnie znia OffTopilo Prosze Prosze Prosze A mnie zbanowac Za co? Mam duzo Wiedzy Praktyczno Dydaktycznej Nie warto nieraz Sie przydaje, a ze Nie pisze poprawna polszczyzna i bez polskich znakow no Sorryy wielokrotnie to podkreslalem i Przepraszalem. Jezeli ktos mnie nie rozumie to prosze Mi zwrocic uwage postaram sie wytlumaczyc jak tylko bede potrafil, niekazdy jest elokwenty i wspanialy jak wiekrzosc z Was. |
|
|
||||
|
||||
|
Za to, ze piszesz niepoprawną polszczyzną. Dla mnie to o wiele bardziej wkurzające niż posty Lubiany. Sama cię nie zbanuję, mam jeszcze trochę przywoitości i tobie też radzę abyś wyciągnął wnioski.
A z Lubianą rozmawiaj przez komunikatory, żeby znowu przez ciebie nie oberwała. |
|
|
|||
|
|||
|
oo ty nie wpadalas moze z Marta czyli Lubiana nie Lubiany w ciag dyskusji?
Przezemnie no fajnie sie obwinia innych a w sobie winy nie widzi. Ok jak Cie wkurza Braki fonetyczne to nie czytaj nie odpowiadaj nie reaguj PROSTO Pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Fonetyka nie ma tu nic do rzeczy,więc jeśli nie wiesz co dane słowo oznacza to go nie używaj. Nie biorąc pod uwagę polskich znaków i tak kaleczysz język polski. Piszesz bez ładu i składu, nie potrafisz używać znaków interpunkcyjnych i złożyć prawidłowo zdania, przez co Twój tekst jest ciężki w czytaniu i rozumieniu. Nie pisz mi tylko żebym Cię nie czytał,jeśli mi nie pasuje. Jeśli masz trochę szacunku do forumowiczów i ojczyzny to zrób coś z tym.I sam nie zwalaj winy na innych, że to niby wina komputera Twojego ziomka. Ostatnio edytowane przez matys23 : 10-25-2011 o 17:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Ku chwale ojczyzny, i innych przyjaciół z forum. Niech się stanie fonetycznie i interpunkcyjnie.
Lepiej? A można gwarą ? Gwara to też polszczyzna? Albo slungiem? Czy te formy wypowiedzi też są przez was nietolerowane i zdyskryminowane? Żyjmy i dajmy żyć. A może ktoś wkońcu pokaże ryło bo wychodzimy ostro z tematu a to mnie bardzo razi i denerwuje ![]() Ostatnio edytowane przez church : 10-25-2011 o 18:10. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Jeżeli nie potrafisz pisać po polsku to moze w ogóle daruj sobie wypowiadanie się na tym forum. My z Lubianą dyskutujemy sobie w naszym czyli babskim wątku i też o pierdołach ale przynajmniej tam nikt jej nie zbanuje. Tak przez ciebie, bo sprowokowałeś dziewczynę do jakiejś idiotycznej dyskusji o niczym zamiast pisać jej na pw czy zaproponować jakąś alternatywną formę dyskusji no i przez to oberwała a to ty powinieneś dostać bana. Dosyć tego. Jeżeli nadal chcecie dyskutować o słuszności nakładania banów to proszę o odpowiedni wątek. Zaraz spróbuje wydzielić ten temat bo naprawdę chaos się tu robi. No i kicha bo przeniosło tylko częśc postów. Zaraz poszukam jak to naprawić. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 10-25-2011 o 18:55. |
|
|
||||
|
||||
|
Pamiętaj że prowokacja to broń obusieczna. Prowokator prowokuje prowokowanego, prowokowany daje się sprowokować prowokującemu. Oboje prowadzili dyskusję, oboje są winni dyskusji.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.