![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam Wszystkich,
przybyłem na forum, ponieważ potrzebuję pomocy ... piszę pracę magisterską na temat osobowości ludzi kolczykujących się i tatuujących. mam mały problem z grupą badawczą... pierwotnie badanie chciałem przeprowadzić na jakimś konwencie .. ale chyba póki co żaden się nie szykuje, a czas ucieka. ... zdecydowałem się więc na przeprowadzenie badania drogą internetową .. badanie, to anonimowy test osobowości, składający się z 60 pytań, wypełnienie go zajmuje około 15min. .. jeśli są więc chętni poproszę o kontakt, będę na prawdę wdzięczny. pozdrawam,
|
||||
|
||||
|
Ja bardzo chetnie sie skusze na taka ankiete
mam nadzieje ze choc troche Ci pomoze ![]() A co do konwentu to w Krakowie TATTOOFEST bedzie 7-8 Czerwca... http://www.tattoofest.pl/index.php/strona/pokaz/19 tutaj masz chyba wszystkie informacje ![]() Wracajac do ankiety to napisz mi maila shtojer@gmail.com pozdrawiam ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
dzięki wielkie! ale obawiam się właśnie, że ten czerwiec to troszkę zbyt późna data ..a w sumie to nawet nie znam daty swojej obrony. a ankietę podeślę niedługo.
|
|||
|
|||
|
ja chętnie wezmę udział w ankiecie więc jak coś prześlij mi ją na maila ,a na pewno odpisze
youbetterburninhell@o2.pl |
|
|
|||
|
|||
|
dziękuję kolejnej osobie, test zacznę wysyłać po majowym weekendzie kiedy tylko (mam nadzieję) moja pani promotor uzna go za prawidłowe narzędzie badawcze.
|
||||
|
||||
|
Dziwna cisza na poczcie z Twojej strony
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A bald man took a seat in a beauty shop. "How can I help you?" asked the stylist. "I went for a hair transplant," the guy explained, "but I couldn't stand the pain. If you can make my hair look like yours without causing me any discomfort, I'll pay you $5,000.""No problem," said the stylist, and he quickly shaved his head.----------------------------------Looking to buy wow gold? Do you look for cheap wow gold? Welcome to our website:1.wow gold,2.wow gold,3.wow gold,4.wow gold,5.wow gold.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.