![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
a dla mnie to jest jakaś totalna porażka. jak można być tak ograniczonym w swoich poglądach? no chyba, że to ja jestem jakaś dziwna...
![]() EDIT: YvonneS jednak miała rację. refleksje na temat romantyzmu, punktu G i poczucia bezpieczeństwa powalają ![]()
"Nie jestem alfą i omegą. Jeszcze." "Życie jest proste. Dokonujesz wyboru i nie patrzysz wstecz." Ostatnio edytowane przez elviska18 : 11-06-2010 o 18:58. |
|
|
||||
|
||||
|
Nie jesteś dziwna.
To raczej ta laska ma nie po kolei. Współczuję jej bo z takimi poglądami raczej porządnego seksu miała nie będzie. |
|
|
||||
|
||||
|
Jak taka tepa laska ma mi doradzac to dziekuje bardzo.
|
|
|
||||
|
||||
|
No to doszliscie juz chyba do wszystkiego he,fajna dyskusja,milo bulo czytac.ps.no chyba dobrego sexu nie bedzie...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no doszlismy do tego ze nasze dziewczyny na forum lubia robic loda
ale to oczywiscie bardzo dobrze![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ale akurat wam to chyba nie robi różnicy
![]()
|
||||
|
||||
|
co nie robi roznicy to ze wy lubicie czy ogolnie
bo ogolnie to mi robi ogromna roznice laser musi zawsze byc na wstepie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ogólnie, że konkretnie my
![]() bo ogólnie to wiadomo, że ogólnie facetom to robi różnię ![]()
|
||||
|
||||
|
to ogolnie jesli to lubisz to mozemy sie na kawe spotkac i lody oczywiscie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
nie ma problemu, ale Ty stawiasz
![]()
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.