![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
heh tak jak w temacie;] co myslicie??? ucze sie dopiero wiec badzcie nice
![]() http://www.imageshare.web.id/images/...05kqfuioy.jpeg Ostatnio edytowane przez dawidEf : 05-13-2009 o 11:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Jak na poczatkujacego to bardzo niezle ale wiadomo trening czyni mistrza he pozdrawiam
|
|
|
||||
|
||||
|
Ladne oko
Powinienes wykanczac kazde elementy. Potrafisz nadac odpowiednie proporcje, ale... wlosny widac juz na odwal zrobione Jezeli chcesz miec dobry szkic/rysunek to musisz zadbac o kazdy element, Jezeli to jest wieksza praca, ze szczegolami to nie musisz sie spieszyc i zrobic to na raz tylko na sesje Lepiej poswiecic wiecej czasu a miec dobrze niz zrobic glowna mysl starajac sie a otoczenie na szybko. Czekamy na nastepna porcje ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
dzieki sensei!
no wlasnie z wlosami mam problem bo ciezko mi z nimi idzie:/ jakos nie kumam jak je dobrze narysowac nawet jak sie probuje odgapiac druga sprawa to to ze ten rysunek robilem wegielkiem a przy cieniowaniu tym dziadostwem mozna sie zajechac znacie moze jakies dobre techniki rysowania tych rzeczy ktore mi zle poszly? jestem otwarty na krytyke i wyklady:P mam jeszcze pare projekcikow rysowanych olowkiem jak cos to moge wrzucic PZDR! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.