| Zobacz wyniki ankiety: Ile jestes wstanie zapłacic za tatuaż | |||
| mniej niz 200zl |
|
15 | 7.01% |
| 300zl |
|
33 | 15.42% |
| 500zl |
|
40 | 18.69% |
| 700zl |
|
22 | 10.28% |
| wiecej niz 800zl |
|
104 | 48.60% |
| Głosujących: 214. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
ja podpisuje sie pod Nycz3k tylko do dam, ze nie dam sie wyhujac, ale to juz.....inna bajka
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiadomo, że to zależy jaki tatuaż, ale myślę że byłabym w stanie dać każdą cenę byle by tylko ktoś mi tego nie spartolił....kompletnie nie rozumiem ludzi którzy marudzą, że za drogo....przecież mają w perspektywie że płacą za to raz a tatuaż zostaje całe życie....
|
|
|
||||
|
||||
|
hymmmmm zgadzam się z poprzednimi opiniami nie ma co oszczędzać na własnym ciele i jego zdobieniu. Tatuaże to nie tylko ozdoba, pytanie mogło by brzmieć np. ile warte są twoje wspomnienia, przełomowe momenty twojego życia..
itp dla mnie wiele.... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
oj oszczędzać trzeba tyle że z głową otatnio widziałem buraka 6/6 cm wykonanego za trzy stówy a roboty przy nim na ok 40 min.Chłopaczyna młody był i jakiś taki ciapowaty więc go nacią jakiś tatuatorznik z wawy.
|
|
|
||||
|
||||
|
No to młodego niezłe naciągnął
, ogólnie myślę jak większość osób ze nie ma co oszczędzać na tattoo a zarazem nie dać się wydoić z kasy. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja planuje skrobnac sobie tatoo i to bedzie moj pierwszy wiec nie wiem ile moge zaplacic ale jak koles mi go naszkicuje i bedzie mi sie podobal to moge za niego dac tyle ile powie
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
popieram tych którzy twierdzą iż tattoo jest bez cenne. mam to samo podejscie...co prawda sam dziergam... ale są takie mijsca których sam sobie nie wykłuje. i co wtedy?? do studia! mi za diabełka takiego jak chce na ramieniu powiedzieli w krakowskim studio 900-1100 zł. i wiem że on jest tyle wart...
|
|
|
|||
|
|||
|
na szczescie od klaty po rece az do nog nie musze placic w ogule bo sam sobie je robie heheh ale za dzielo sztuki na plecach dal bym i 10 tys
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Zalezy u kogo?
U Laury to nawet swoim cialem bym zaplacil ![]()
|
||||
|
||||
|
he u Laury bys cialem zaplacil?nie widzialem jej wiec nic nie mowie...ale powaznie to tatuaz jest tyle wart na ile sie go szanuje,jesli ktos uwaza ze to rysunek i robi go dla szpanu to dla niego pewnie bedzie wart gora 2stowy,ale jesli ktos traktuje to jako sztuke i plotnem jest jego cialo to z kosztami sie liczyl nie bedzie...ja sam sobie w niektorych nie zrobie i za sztuke moge zaplacic wedle wymagan...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.