| Zobacz wyniki ankiety: Ile jestes wstanie zapłacic za tatuaż | |||
| mniej niz 200zl |
|
15 | 7.01% |
| 300zl |
|
33 | 15.42% |
| 500zl |
|
40 | 18.69% |
| 700zl |
|
22 | 10.28% |
| wiecej niz 800zl |
|
104 | 48.60% |
| Głosujących: 214. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Zapraszamy do brania udzialu w sondzie.
Ostatnio edytowane przez roten : 08-28-2007 o 16:19. |
|
|
||||
|
||||
|
bo to wszystko zalezy od czynnikow...np.jaki jest tatuaz,ile czasu na niego potrzeba czy jest skaplikowany no i oczywiscie wynagrodzenie tatuazysty.sadze ze tak do 500zl jestem w stanie zaplacic dobieram takie wzory patrze i mysle ile jest wart dla mnie i zazwyczaj tyle bierze:]caluski
|
|||
|
|||
|
ja jestem w stanie zaplacic kazda cene oby bylo dobrze , na tatulazu nigdy nie bede oszczedzal bo to jest juz na cale zycie .
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
i to jest dobre podejscie, poniewaz wszystko zalezy od artysty, to jak z obrazami za picassa trzeba troche wiecej zaplacic niz innego mniej znanego i preferujacego inny styl. Kiedys Pani widzac moje tatuaze powiedziala - To musialo bardzo duzo kosztowac, bo moj syn ma kilka i traci na to majatek ;> pozdro.
|
||||
|
||||
|
Nycz3k pelen szacunek i w 100% zgadzam sie z Toba... Jest sens zaplacic za wzorek 100 zł i mieć buraka na cale plecy ? Osobiscie wole znalesc artyste na tyle doswiadczonego ze bedzie zaspokajal moje potrzeby, chocby na koncu drugiej strony Polski i zaplacic tyle, ile jest wart material ktorym jest moja skóra... BEZCENNA
|
|
|
||||
|
||||
|
350 km w jedna strone , spod wrocłąwia do warszawy, i pomimo tego ze dziara mnie dobry kolega i kasuje mnie po znajomosci to sesja i tak kossztyje mnie 500-600 zł , jedzenie, pociagi itd , jedno ramie robiłem na 3 sesje wiec łatwo jest sobie policzyć, mógłbym dziarać się we wrocłąwiu i kosztowało by ,mnie to duzo mniej , minus koszty podrózy itp, ale... no .włąsnie
|
|
|
|||
|
|||
|
ja jestem w stanie wydać 500 zl za dziare ....
ale powiem wam, że nawet za taką kwotę można coś sknocić dlatego ja wolę mieć do takich rzeczy zaufaną osobę oczywiście wszystko to rzecz rozsądku |
|
|
|||
|
|||
|
May i have a personal question? counld u sent me your email address?My email is heybabylover@gmail.com, thx, man.
|
|
|
|||
|
|||
|
Good.....Good..bamboo flooring
|
|
|
|||
|
|||
|
w sumie ja za dziare wydalem 200eu ale za granica i niewiem czy w polsce tak chetnie bym wydal w przeliczeniu z 7-8 stow
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.