![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam, mam pytanie, dziś idę na urodziny do znajomych, podejrzewam, ze będzie ostro zakrapiana impreza. w zeszłym tygodniu w czwartek miałem robiony tatuaż, czy dziś już mogę wypić?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja zawsze preferowalem odstapienie z wszystkim (basen, slonko, alkohol itp) do pelnego wygojenia, gdyz roznie z tym bywa... Koledze moglo po tym nic nie zaszkodzic, a u Ciebie moze juz powstac problem.
|
|
|
||||
|
||||
|
fakt, zależy to od osoby, ja poszłam na impreze w tym samym dniu, nie piłam na umór, ale nie odmawiałam sobie
i nie miałam z tatuażem zadnych problemów i w sumie nikt z moich znajomych, kto postąpił podobnie, również nie miał. ale radze byc ostrożnym. |
|
|
||||
|
||||
|
Po takim czasie raczej nie powinno byc problemu ale lepiej uważać.
Picie zaraz po wykonaniu tatuażu uważam za niezbyt mądre, ale cóż, każdy robi tak jak uważa. |
|
|
||||
|
||||
|
Szczegolnie dlatego ze tatuarz sie uklada pod skora nawet do 2 miesiecy
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja osobiscie wypiłem pare piwek i wszystko gra
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Picie alkoholu nie pomaga a wręcz utrudnia gojenie i moze prowadzić do wyblaknięcia pigmentu, dlatego odradza się picie zaraz po a nawet zaleca kilkudniową abstynencję.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.