![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Przeciez wszystkie te srodki sa na bazie wazeli...... Jedynym problemem przy wazelinie moze byc przedawkowanie ![]() tzn zalepienie tatuazu wazelina w sposob uniemozliwiajacy dosep powietrza co chamuje roces gojenia mialem tattoo goo i inne specyfiki i wszystkie sa na petrolatum niektore maja dodatkowo witaminy A D i inne ale to wszystko jeden czort wazne jest zeby tatuazu nie moczyc zbyt intensywnie i przy gestych masciach nakladac niewielkimi porcjami doslownie taka mgielke U mnie ten sposob dziala i osobscie polecam w pierwszych 3 4 dniach alantan plus a pozniej juz tylko cos do nawilzania typu NIVEA SOFT bo jest zadziutki ;D |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
witam wszystkich!
jestem nowy na tym forum. 6dni temu zrobilem sobie tatuaz na lydce i caly cza smaruje go alantanem. od wczoraj zaczyna mi schodzic naskorek, czy mam juz odlaozyc alantan i zaczac smarowac go kremem? czy kiedy mam przestac smarowac alantanem? |
|
|
||||
|
||||
|
Ja tam smarowałam dopóki nie wygoił sie do końca.
Jednak profesjonalista ze mnie żadem, choc 3 dziary wygoiłam. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja smarowalam maścią tak do póltora tygodnia az się nieco wygoiło, później już tylko kremem nawilżającym.
|
|
|
|||
|
|||
|
właśnie u mnie juz tego naskórka jest coraz mniej a smaruje też alantanem plus ok półtora tygodnia przy smarowaniu mnie noga nie boli tylko widać naskórek i myślę czy już nie zaczać smarować kremem mam coś takiego jak sudopanten dla niemowląt myslycie ze już go moge używac ??
|
|
|
||||
|
||||
|
Na tego buraka co sobie zrobiłeś każdy będzie dobry a najlepiej taki co usuwa.
|
|
|
|||
|
|||
|
pokaż swoje jak taka mądra jesteś burak to cie zrobił
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No co ty nie powiesz?
Naprawdę? Latem to dopiero będzie pośmiewisko jak dumnie będziesz pokazywał te buractwo na łydce. Jedyne pocieszenie to fakt iż w gronie podobnych buraków nie będziesz się za bardzo wyróżniał. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie bój sie są o wiele gorsze buraki (ty należysz do nich) które chodzą po moim mieście także pocieszeniem jest to że ten burak nie jest najgorszy
nie obrazaj mi iwonki 7 dni kary ivones ukaram slownie tylko nie moge inaczej ![]() Ostatnio edytowane przez 1grzesiu1 : 02-08-2011 o 21:37. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.