![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
wiesz co jak mozęsz to wrzuć fotkę tej dziarki jak to się teraz goi to , od razy powiem tobie czy to bedzie do poprawy czy nie i czy ten kto ci to dziarał zrobił to dobrze, jak jest dobrze tatuaz wykonany to bardzo rzadko sa na nim strupki , po około3-5 dniu od zrobienia powinnien złuszczuć się naskórek , tak jak sie oplisz i schodzi skóra tak samo powinno to wygladać tylko ta skora która spada z tatuazu jest zabarwiona tuszem , podejrzewam ze kten kto cie dziarał za bardzo zorał skóę i zrobiły się tobie grube strupy które bede się długo trzymać i ciało jescze długo w tym miejscu bedzie wracać do normalnosci , ale jak mozęsz to wrzuć fote, pozdro
|
|
|
|||
|
|||
|
hej ,roten i hatecore dzieki za pomoc,tatuaz sie wygoił ale jest do poprawki mam duzo przeswitów jasnych plam
(najgorzej sie boje isc do tego samego kolesia jak tak zorał mi skóre....mam zdjecie jedynie 2 godz po zrobieniu a na dniach zrobie jak wyglada teraz.pozdrawiam![]() |
|
|
||||
|
||||
|
wiesz co po tym zdjeciu to za duzo powiedzieć nie idzie, wrzuć fotę po wygojeniu ,
jest tylko jedna rzecz , to miejsce jest bardzo trudne do tatuowania i do gojenia wiec nie skreslaj tego tatuatora , nawet dobry tatuator moze mieć lekkie poprawki w tym miejscu po wygojeniu ,duzo w tym wypadku zalezy od samego wydziaranego jak dba o tatuaz w ty miejscu , ideałem by było polezeć 5 dni z noga na wyciagu heheheheh |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
dwa dni temu na nadgarstku dalam wytatuowac sobie niewielka gwiazdke wciaz smaruje ja alantanem plus, ale chcialabym sie dowiedziec, czy konieczne jest przemywanie tatuazu przed kazdym posmarowaniem letnia woda z mydlem? tak gdzies ostatnio wyczytalam, ale szczerze mowiac nie stosuje sie do tego zalecenia. wiec jak to jest? |
|
|
||||
|
||||
|
trzeba przed kazdym smarowniem mascia przemywać dziarki , wystarczy dwa - razy przemyć na dobe przed kolejnym smarowaniem,ma to na celu zmycie starej masci ktora jest na tatuazu , moze byc ona juz wymieszana z osoczem z tatuazu i innymi rzeczami takim jak brud ,kurz itd , dlatego zaleca sie przemycie od czasu do czasu letnia woda z delikatnym mydełkiem, przemycie -nie moczenie !!!!!!!!!!!!! to tyle pozdro
Ostatnio edytowane przez hatecore : 08-13-2007 o 12:00. |
|
|
||||
|
||||
|
dzieki wielkie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
nie ma za co dziekowac , po to włąsnie powstało to forum , pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
a istnieja jakies przeciwskazania do picia alkoholu?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
przed zrobieniem tatuazu, w trakcie robiebnia jak i kilka dni po nie powinno sie pic alkoholu , ponieważ podnosi on cisnienie krwi , która zaczyna szybciej krazyc i podczas tatuowania jest wiecej krwi , szybciej krazaca krew rozbija drobinki tuszu pod skórą , saczaca się ze swiezego tatuazu krew po alkoholu wypłukuje tusz z ranki , tatuaze robione po alkoholu , dłuzej się goja , są wyblakłe a w ekstremalnych przypadkach moze się rozlać po skórą , to tak z grubsza wyglada
|
|
|
||||
|
||||
|
Skad ty to wszystko wiesz?
ufff, to cale szczescie, ze nic nie pilam! a ile dokladnie czasu po zrobieniu tatuazu trzeba odczekac, by znow sie napic? ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.