![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ja używałem Easytattoo, kupiłem w salonie. Smarowałem dwa tygodnie (pierwsze 3 doby folia), i nie zauważyłem u siebie żadnych strupów. Potem smarowałem Bepathenem, Pani w aptece mi poleciła, też nie mogę na niego narzekać.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pełno jest tego na rynku, od wyboru do koloru. Każda ma w cholerę witamin, etc. Jednemu pomoże to a innemu tamto. pzdr
|
|
|
||||
|
||||
|
Mam 11 tattoo i wszystkie wygojone na zwykłym Alantanie(nie Plus).
wiesz w ten plus "NATI" bym wierzyl bardziej Tatoo to nie jest "przygoda" tylko " cos na stale,cos nieodlacznego,co czyni nas indywidualnymi,wiec bym nie ryzykowal do 12stu razy sztuka ![]() ps.z samego bez plusa (ALANTANU) nie testowalem,lecz nie uwazam,ze jest dobry....bo tu trzeba byc OSTrożnym!!!!!!!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Kurcze ten pierwszy wers to cytat
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
To jak wytłumaczycie uczulenie którego ja dostałam i paru moich znajomych po uzyciu alantanu? Tutaj tez kilka osób opisywało podobne problemy. Jakoś o bepanthenie nic nie słyszałam żeby kogokolwiek uczulił a dodatkowy plus jest taki, ze zaleca się go kobietom karmiącym wiec musi być bezpieczny.
Jak komuś pasuje alantan to niech sobie go stosuje gdyz niewątpliwą zaletą jest jego niska cena ale nie jest to dobra maść a pisanie że jest najlepszy w ogóle jest lekką przesadą. |
|
|
|||
|
|||
|
A ja chcialabym przy okazji zapytać czy jesli jestem ponad tydzien po zrobieniu, używlam przez tydzien bephanten-u z tatuazu zeszla juz skora i wszystko wygląda w porządku jest gładkie i bez ran to czy jeśli użyję teraz zamiast bephantenu alantan + krem (brat kupil bo mu baba w aptece bla bla bla a do apteki kawalek jednak jest ). to czy cos moze być nie tak ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Kiedy robiłem pierwszy tatuaż używalem easytatto.Po poprawce spróbowałem alantanem i jestem z niego bardzo zadowolony
maść swietna! doskonale nawilza i sprawia,że tatuaż non stop jest tłusty . Następne tatuaże tylko i wyłącznie z pomocą alantanu ! polecam bardzo ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
U niektórych osób alantan powoduje reakcje alergiczne.
|
|
|
|||
|
|||
|
a ja mam trochę inne pytanie? czy są jakieś sposoby,żeby tak bardzo nie swędziało? bardzo boję,że w czasie snu zadrapie go a tego bardzo bym nie chciała... ps. to dopiero drugi dzień więc najgorsze podejrzewam przedemną...
Ostatnio edytowane przez RofTW : 05-22-2012 o 22:46. Powód: błądek :) |
|
|
|||
|
|||
|
Na swędzenie nic nie poradzisz, to oznaka że tatuaż się goi.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.