![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
no widzialem po twoich innych wypowiedziach ze troche sie znasz ;p ale ok sorry ze zapytalem...
|
|
|
||||
|
||||
|
Znam się na tyle co widzę ale fachowiec powie ci więcej. Sądzę, ze jest poprawna i wiesz po tym co tu dzisiaj widziałam to dobrze, że jest to kanji a nie jakieś "mam wyjebane".
|
|
|
|||
|
|||
|
w innym poscie pewnien uzytkownik napisal:
''Tatuazu nie wystawiamy na slonce, nie chodzimu na basen, nad wode, na solarium, staramu sie nadmiernie nie pocic, generalnie uwazamy bardzo na nowe dzielo na skorze. Prysznic jest ok, ale nie moczymy nadmiernie tatuazyku bo sie na nas obrazi No i oczywiscie najwazniejsze - nie dopuszczamy zeby tatuaz byl suchy! budzimy sie w nocy, jak trzeba. Jak tatuaz bedzie suchy to nam na zlosc zrobi strupki, a tego niechcemy!'' ale to oczywiscie chodzi tylko i wylacznie o czas gojenia ? |
|
|
||||
|
||||
|
Tak, z tym, że eksponowanie tatuażu na słońcu może za jakiś czas mieć wpływ na jego intensywność dlatego warto latem zwłaszcza na plazy smarować go kremem z filtrem.
|
|
|
|||
|
|||
|
zawsze mozna poprawic...
|
|
|
||||
|
||||
|
Można, ale po co poprawiać jak wystarczy odpowiednio dbać?
|
|
|
|||
|
|||
|
wiem wiem
bede dbal ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bartek moglbys sie odezwac na gg? 11554215 wazne:P
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.