![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich
jakies dwa tygodnie temu zrobilem sobie tatuaz ktory sam zaprojektowalem i ktorym oczywiscie sie pochwale... moze nawet dzisiaj... pozdrawiam wszystkich forumowiczow Ostatnio edytowane przez 515Bartek : 02-04-2012 o 15:21. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Oby to było coś godnego uwagi bo ostatnio przeważnie same nieciekawe rzeczy nam tutaj pokazują. |
|
|
|||
|
|||
|
w sumie to nic takiego wyszukanego ale jestem zadowolony z wielu czynnikow ale o tym opisze juz jak pokaze tatuwaz
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() po tych pierwszych postach spodziewalem sie czegos innegi ![]() powiedz chociaz co tam w tym szlaczku jest napisane ?? z ciekawosci |
|
|
|||
|
|||
|
a czego sie spodziewales?
![]() pozwolisz ze zostawie to dla siebie... tatuaz byl robiony w Radomiu w Madrafie... koszt 250 zlotych... ogolnie polecam nie mialem zadnych problemow z tatuazem w czasie gojenie zadnych plam wysypek strupkow nic w salonie czysto i przyjemnie tak jak powinno byc...tatuaz chcialem maly i skromny chyba dlatego ze wlasnie takim jestem czlowiekiem ![]() dlugo sie zastanawialem i w koncu zdecydowalem i nie zaluje... swietna sprawa... po jakims czasie nie wykluczam nastepnych ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Szkoda że tatuażysta ( jak domniemam doświadczony ) nie poradził Ci delikatnej rozbudowy lub czegoś nie dodał tak żeby perspektywa była bardziej spójna. Plecy to duży obszar ciała , a tatuaż skromniusi. Może kiedyś to czymś fajnym rozbudujesz i połączysz. Bo teraz moim zdaniem trochę się to wszystko gubi na tych plecach.
|
|
|
|||
|
|||
|
Proponowal mi cos tam jeszcze i zapytal czy chce zeby go jakos rpzerobic i cos dodac... ale ja sie uparlem tylko na to
podoba mi sie ze jest taki skromny bo mozna tak powiedziec juz wyzej pisalem dlaczego ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
kurcze jak zes taki skromny to czemu sie tak pucujesz tym malowidlem na plecach
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Grzesiu no przeciez to forum o tatuazach... to co innego
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
I tak ci nie powie bo z zupek chińskich przerysował.
Spodziewałam się tatuażu a to taki skromny wzorek. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.