Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-28-2008, 02:15
kasia kasia jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie ?

W moim miescie sa tylko (az) 2 "salony" w ktoym mozna wykonac tatuaz. Jaden to wlasciwie salon kosmetyczny www.centrumurody.net.pl. Strony drugiego niestety nie moglam znalesc, jest tylko podany mail i tel. Ale wiem ze jest od niedawna.
Nie znam nikogo kto wykonywal tatuaz i kto by mógł coś doradzić. Moj tatuaż bedzie bardzo prosty (cyfra 9) wielkosci 4x3 cm. I ostatnie pytanie:Czy nie bedzie za mały?
Z góry thx za odpowiedz :*
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-28-2008, 09:27
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Ja bym nie wykonywal tatuazu w salonie urody... Przeciez Oni nie maja zielonego pojecia co wogole robia... Skad jestes, moze w okolicy sa konkretne studia ? A co do rozmiaru to bezproblemowo Ci go wykonaja, jak i nic sie z nim nie stanie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-28-2008, 11:52
kasia kasia jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

z Zawiercia (woj. slaskie) gdzies miedzy czest. a katowicami ;p A co do drugiego studia to wiem ze robia tam tylko piercingi i tatuaze ... Ogladalam fotki w studiu ale nie mam pojecia czy sa dobrze wykonany czy zle, a niestety strony nie maja :/ ... Wiec jak radzicie lepiej pojechac gdzies wykonac go czy spokojnie (bo jest prosty wzror) wykonac go u mnie w miescie??
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-28-2008, 16:21
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Nawet na prosty wzorek, wole miec pewnosc 100 procentowa...
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania