![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
W moim miescie sa tylko (az) 2 "salony" w ktoym mozna wykonac tatuaz. Jaden to wlasciwie salon kosmetyczny www.centrumurody.net.pl. Strony drugiego niestety nie moglam znalesc, jest tylko podany mail i tel. Ale wiem ze jest od niedawna.
Nie znam nikogo kto wykonywal tatuaz i kto by mógł coś doradzić. Moj tatuaż bedzie bardzo prosty (cyfra 9) wielkosci 4x3 cm. I ostatnie pytanie:Czy nie bedzie za mały? Z góry thx za odpowiedz :* |
|
|
||||
|
||||
|
Ja bym nie wykonywal tatuazu w salonie urody... Przeciez Oni nie maja zielonego pojecia co wogole robia... Skad jestes, moze w okolicy sa konkretne studia ? A co do rozmiaru to bezproblemowo Ci go wykonaja, jak i nic sie z nim nie stanie
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
z Zawiercia (woj. slaskie) gdzies miedzy czest. a katowicami ;p A co do drugiego studia to wiem ze robia tam tylko piercingi i tatuaze ... Ogladalam fotki w studiu ale nie mam pojecia czy sa dobrze wykonany czy zle, a niestety strony nie maja :/ ... Wiec jak radzicie lepiej pojechac gdzies wykonac go czy spokojnie (bo jest prosty wzror) wykonac go u mnie w miescie??
|
|
|
||||
|
||||
|
Nawet na prosty wzorek, wole miec pewnosc 100 procentowa...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.