View Full Version : Zobacz
RoolAnd91
05-14-2009, 20:05
Ano wiem ze pewnie to nie powinno byc tutaj .
ale chce Wam przedstawic teledysk zespolu THS KLIKA - Studio Tatuażu .
no zwykla piosenka o tatuazach , ale chlopaki czesto przypominaja zeby nie robich ich pod wplywem chwili no i zeby przemyslec nasz wybor .
I nie wiem jak Was ale mnie to max cieszy i pokazuje ze sa ludzie ktorzy nie robia tatuazu dla mody tylko robia bo lubia i mysla co robia .
a oto link do teledysku :
http://www.youtube.com/watch?v=wcYKSZDqszs&eurl=http%3A%2F%2Fwww.hip-hop.pl%2Fnews%2Fprojector.php%3Fid%3D1242301585&feature=player_embedded
Dobre, dobre :) posłuchałam i ufff... popatrzyłam na mój tatuaż, jest na pewno przemyślany. Pozdrawiam
Sadchild
05-15-2009, 10:58
mwhahaha...masakra dla mnie.
To teraz "luznym gatkom" trzeba w piosenkach tlumaczyc jak podejmowac decyzje? :]
mwhahaha...masakra dla mnie.
To teraz "luznym gatkom" trzeba w piosenkach tlumaczyc jak podejmowac decyzje? :]
Nędzny ten utwór, hiphopowcom chyba skonczyły się pomysły i pieprzą byle co i byle jak.
To przecież oczywiste, że zanim podejmie się decyzję trzeba ją rozważyć.
RoolAnd91
05-15-2009, 13:28
no niby to takie proste ze trzeba podejmowac decyzje zanim sie cos zrobi ale i tak wiele ludzi robi na odwort i nie tylko sa to raperzy .
taka jest smutna prawda .
xxkeiraxx
05-15-2009, 21:22
Refrenik mi sie podoba wpada w ucho :-)
pontonss
05-16-2009, 17:19
Ej no ja pierdole Hop hopowca sie skonczyly pomysly a Rubikowi to nie? ja nie moge no dramat jak takie coś czytam, a jak taki oszołom z Behoemntha napierdala ile fabryka dała w gitare i żyga w mikrofon i targa Biblie to coś nowego wymyslił OGRANIJCIE SIĘ, a inna sprawa że kawałek słaby jak cała THS klika
A nie jest tak?
Od dawna nie miałam okazji posłuchać żadnej polskiej dobrej płyty hiphopowej. Albo bluzgi albo hiphopolo. Pomysłów brak po prostu.
pontonss
05-16-2009, 20:15
Nowe Hemp Gru jest świetne
hemp gru... :D "moim zyciem hwdp!!!!" ja podziekuje...;/ to juz wole ostr, fisza i innych z wyzszej polki. apropos Yvone posluchal OSTR - ja tu tylko sprzatam. jak dla mnie najsilniejsza pozycja ostatnich czasow ;) (zreszta jak wiekszosc plyt ostr'a) a swoja droga to studio z klipu nie za specjalne jest. przegladalem galerie i niepowala.
hemp gru... :D "moim zyciem hwdp!!!!" ja podziekuje...;/ to juz wole ostr, fisza i innych z wyzszej polki. apropos Yvone posluchal OSTR - ja tu tylko sprzatam. jak dla mnie najsilniejsza pozycja ostatnich czasow ;) (zreszta jak wiekszosc plyt ostr'a) a swoja droga to studio z klipu nie za specjalne jest. przegladalem galerie i niepowala.
To tak jak ja, poza tym bardzo lubię Eldo i Grammatika. Dodam od razu, ze wielką fanką HH nie jestem ale lubię słuchać dobrej muzyki a tutaj też parę rzeczy się znajdzie.
OSTR chętnie posłucham.
RoolAnd91
05-17-2009, 14:35
kurde no chcialem tylko pokazac ze chlopaki chca "uswiadomic" choc to jest dla nas jasne zeby pomyslec przed zrobieniem tatuazu .
no a jak juz sie zaczelo o hh to powiem tak ze teraz na prawde trudna o jakas plytke , ale Hemp Gru nagrala malo "gangsterska" plyte teraz , np piosenka 63 dni chwaly, albo wlasnie tak pokazuje ze nie sa ta jakies buraki ktorzy potrafia krzyczec HWDP! no ale i tak Eldo, Fisz i OSTR sa najlepsi :D
choc OSTR nagral teraz slabsza plyte niz ostatnio , ale jego koncerty sa najlepsze no i jego muzyka . on jest prawdziwym muzykiem i nigdy sie nie znamienia i nigdy go komercja nie znaj - OBY !
no i nie bylbym prawdziwym slaskim patriota jakbym nie powiedzial ze FOKUS jest dobry raperem ktory tez ma swoj styl , pomimo tego z alfa i omega jest slaba , ale na fituringach na innych plytach wychodzi znakomicie jak dla mnie .
WWO-Każdy Ponad Każdym. Nieoficjalny hymn polskich for internetowych :)
co do focusa to sie zgadzam ale projekt "pocahontaz" (czy jakos tak) nie przypadl mi do gustu. a ostatnia plyta ostr powiedzialbym ze jest dosc wykwintna ;) trzeba byc otwartym i osluchanym zeby ci podeszla. powiem tylko tyle: ostry tworzy w przekonaniu ze z plyty na plyte musi wniesc cos nowego, tak wiec muze na ta plyte skomponowal i zagral sam akustycznie i elektronicznie. no i gada i rzeczach bierzacych bo wiadomo nie bedzie przeciez nawijal caly czas o tym samym (nic z tych rzeczy ze 5 plyta a tu ciagle hwdp, JP JP!;)) pozatym jest tez youtube i freestyle koncertow ostrego. moj faworyt. gramatik tez jest dobre, warto sprawdzic kasta squad (wall-e daje rade nie powiem tego o guralu).
aha i wwo tez dobrze daje ale tylko sokol - jeden z lepszych w polsce wedlog mnie.