PDA

View Full Version : zegnam was:)

1grzesiu1
01-08-2010, 19:37
witam i zarazem zegnam poniewaz nie bede juz pisal narazie na tym forum poniewaz wkurwia mnie to ze padaja te same pytania, nie ma zadnych sensownych dyskusji pamietam kiedys jeszcze w miare mozna sobie bylo popisac a teraz tematy zakladaja jakies boty, nie ma admina zeby to chociaz usunal, syf straszny do tego, to forum zaczyna sie robic strasznie nudne!!!!!!! szkoda bo sie przyzwyczailem
moim zdanie gdyby znalazl sie ktos kto by to lepiej poprowadzil ew rozszerzyl o jakies inne tematy do rozmow .... na pewno jest tu wiele ciekawych ludzi z ktorymi mozna od czasu do czasu popisac o tatuazach ktore bardzo kocham no ale w zaistnialej sytuacji pierdole to :D

moze czasem cos napisze zeby kogos podkurwic ale nie wiem;)

pozdro

kasik:)
01-08-2010, 20:08
ne grzesiu.. nie rób tego ... nie odchodź !!

bo tu sie całkiem wszystko zjebie i bedzie jeszcze nudniej :D

dziarus
01-08-2010, 22:19
a ja się przyzwyczaiłem do dzieciaka z smoczkiem ale w pełni rozumie i popieram

YvonneS
01-08-2010, 23:42
Eeee, no zachowujmy się jak ludzie dorośli. Nie ma sensu tupać nogą bo nam coś nie pasuje. To forum jest specyficzne, nieduże, niewielu użytkownikow się udziela, ale nie wiem czy zwróciliście uwagę - wielu gości odwiedza tą stronę i czyta, czasami może i lepiej ze czytają jak mieliby wypisywać bzdury.
Nie ma co się obrażac na to, ze nikt nie robi z tym porządku, co innego gdyby to było duże forum. Oczywiście każdy ma wybór czy chce tu zostać czy nie ale wychodzę z założenia, że lepiej odwiedzać jakieś strony rzadziej niż wcale.
Nie wiem kto ma kontakt z administratorami forum ale chyba rzeczywiście należą nam się jakieś wyjaśnienia i powinna tutaj być osoba która będzie jednak tego porządku pilnowała, zresztą o tym też już było.

Wojtas
01-08-2010, 23:59
witam i zarazem zegnam poniewaz nie bede juz pisal narazie na tym forum poniewaz wkurwia mnie to ze padaja te same pytania, nie ma zadnych sensownych dyskusji pamietam kiedys jeszcze w miare mozna sobie bylo popisac a teraz tematy zakladaja jakies boty, nie ma admina zeby to chociaz usunal, syf straszny do tego, to forum zaczyna sie robic strasznie nudne!!!!!!! szkoda bo sie przyzwyczailem
moim zdanie gdyby znalazl sie ktos kto by to lepiej poprowadzil ew rozszerzyl o jakies inne tematy do rozmow .... na pewno jest tu wiele ciekawych ludzi z ktorymi mozna od czasu do czasu popisac o tatuazach ktore bardzo kocham no ale w zaistnialej sytuacji pierdole to :D

moze czasem cos napisze zeby kogos podkurwic ale nie wiem;)

pozdro

No co ty morda kurwa ze tak napisze odpierdalasz poddajesz sie NIEEEE:mad: nie ma takiej opcji bez takich ludzi jak my (tu garstka jest nas niewielu ale jest )to forum juz wogole by pewnie padlo nie poddawaj sie bracie pierdol to ale badz z nami he :D szacunek dla stalych bywalcow pozdrawiam w ta zapyziala Zime.....1grzesiu1 badz z nami podaj adres flaszke wysle

pitrek681
01-09-2010, 08:26
aż mi się łezka zakręciła może jestem nowy i zbyt wiele do forum nie wnoszę ale stwierdzam fakt ze bez takich osób jak grzesiu to forum na bank padnie bo kto będzie sprowadzał laików takich jak ja na ziemie i rozkręcał watki ale cóż grzesiu swój rozum ma ale smuci mnie ten fakt okrutnie:eek:

Pinhead
01-09-2010, 11:11
R.I.P
Bylo milo.

Shtojer
01-11-2010, 07:12
Moi drodzy, mi sie urawl kontakt za administracja po formatach i brak jakich kolwiek namiarow. A co do pilnowania pozadku to moge komus oddac moje stanowisko moderatora, bo naprawde nie wyrabiam w zyciu prywatnym a co do tego forum... Nie jestem maszyna zebym wszystko pstryk w sekunde i mam bardzo ograniczone mozliwosci na forom.

YvonneS
01-11-2010, 10:26
Wszyscy widzą, ze tym forum już nikt się nie zajmuje ale to źle, ze nie ma kontaktu z osobami zarządzajacymi stroną bo nawet nie wiadomo co tak naprawdę stanie się z forum.

mad-clown
01-11-2010, 14:12
Zawsze można je przenieść w inne miejsce. Jeśli nikt się nie chce nim zajmować... Myślę, że forum to ludzie a nie adres :) Więc jest szansa na ratunek i utworzenie forum w innym miejscu. Internet jest całkiem spory, świadczy o tym chociażby pula hostów IPv4, która się już kończy a jest to 4^255 adresów, więc wcale nie tak mało :PP Serwerów w pip w sieci na fora przeznaczonych, ew. mogę udostępnić trochę miejsca na moim prywatnym serwerze pod takie forum. Pozdrawiam ;D

northway26
01-11-2010, 18:57
oj grzesiu na pewno wroci:D:D

xxbastianxx
01-13-2010, 23:14
a propos... po zalogowaniu też wam nie pokazuje nowych tematów na głównej stronie forum? Wnerwia mnie trochę otwieranie każdej zakładki po kolei żeby sprawdzić czy cos nowego jest :/

dziarus
01-14-2010, 19:38
coś jest na rzeczy bo mi nie odhacza przeczytanych i muszę po dwa razy w wątki wchodzić a jak a jak nie kliknę na odznacz fora przeczytane to jak wchodzę na forum ponownie to mam stare posty zaznaczone jako nieprzeczytane

dziarus
04-07-2010, 21:26
Zegnać to ja nie będę się ale mnie te chamy co zawiadują tym forum wkurwili. Wyłączyli na jakiś czas forum by powstawiać te zjebane reklamki co mi na monitorze się majtają a ludzi którzy nabijają im licznik odwiedzin w dupie mają i nawet nie pofatygują się i nie przeproszą za utrudnienia ani nie zapowiedzą że takie będą , nie mówiąc że spamerzy to tu sobie robią co chcą i tego to już się kurwa nie chce usuwać bo niema z tego kasy.:mad:
Droga osobo która obsługujesz to forum poderwij dupę i przedstaw się chociaż a nie udajesz że cię niema.
A i czy ktoś zna jakiś programik by to latające gówno zablokować

pitrek681
04-07-2010, 21:34
dziarus mordo ty moja popieram cie jak najbardziej w 100%:D po prost chamstwo w państwie wymagają od forumowiczów kultury a sami maja to gdzieś byle by na spamie zarobić otóż chamstwu,arogancji oraz ignorancji wobec uczestników tegoż forum stanowcze NIE!!!

YvonneS
04-07-2010, 22:42
Dziarus, to forma zarabiania na utrzymanie serwera ale uważam, że przesadą jest wstawianie tych reklam wszędzie, nawet w oknie wiadomości. Jeżeli już to niech sobie latają na głównej stronie.

1grzesiu1
04-08-2010, 05:41
Zegnać to ja nie będę się ale mnie te chamy co zawiadują tym forum wkurwili. Wyłączyli na jakiś czas forum by powstawiać te zjebane reklamki co mi na monitorze się majtają a ludzi którzy nabijają im licznik odwiedzin w dupie mają i nawet nie pofatygują się i nie przeproszą za utrudnienia ani nie zapowiedzą że takie będą , nie mówiąc że spamerzy to tu sobie robią co chcą i tego to już się kurwa nie chce usuwać bo niema z tego kasy.:mad:
Droga osobo która obsługujesz to forum poderwij dupę i przedstaw się chociaż a nie udajesz że cię niema.

ta reklama tez mnie wkurwia:) ale pisal mi cos ten administrator mam mnie zrobic szefem tutaj :D to zrobimy porzadek

pozdro

Pinhead
04-08-2010, 07:32
Jeżeli używasz Mozilli to jest taki dodatek Adblock Plus.

pitrek681
04-08-2010, 08:15
dzieki ci pinhead :) dziala i polecam wszystkim ale mnie ta reklama wku.....:mad:

adminek
04-08-2010, 09:21
Cześć drodzy Użytkownicy!

Na początku przepraszam, za nieobecność admina na forum - administracją zajmował się kolega, który nie miał niestety za wiele czasu i dlatego trochę Was zaniedbaliśmy...

Zacznijmy od tego, że reklamy wstawiliśmy celem zarobienia na nowe forum - grosz do grosza i będzie kokosza. A ponieważ za reklamy zarabia się zazwyczaj tylko gdy ludzie w nie klikają (są płatne za klik), toteż są one takie ciut natarczywe (i rozumiem, że denerwujące).

Mamy nadzieję z zarobionej sumy postawić nowe i nie wieszające się forum, a być może nawet cały nowy serwis tatuaze.biz. Niestety suma jaka jest konieczna jest dość astronomiczna (pięciocyfrowa), dlatego chwilę potrwa zbieranie pieniążków.

Od teraz postaram się osobiście zajmować forum - po rozmowie z 1grzesiu1 dałem mu uprawnienia supermoderatora i (tak jak Shtojer) mam nadzieję, iż będzie dobrze wspierał rozwój forum. Poza tym co jakiś czas będę sprawdzał swoją skrzynkę i podałem 1grzesiowi1 swojego prywatnego maila, ażeby pisał, gdy forum znowu padnie i będzie konieczny restart bazy danych.

Jeszcze raz przepraszam za utrudnienia w korzystaniu i mam nadzieję, że przeżyjecie te reklamy :).

Serdecznie Pozdrawiam!

YvonneS
04-08-2010, 10:06
Wiesz ja rozumiem, ze z czegoś trzeba utrzymywać serwer ale to co się dzieje to przesada.
Jedyny plus to taki, ze w końcu ktoś zajmie się forum.

pitrek681
04-08-2010, 11:53
jeśli to usprawni działanie całego forum oraz zmodernizuje cały serwis tatuaże biz to ja jestem za aczkolwiek YvonneS ma racje co do jednej rzeczy a mianowicie spam wyskakuje nawet przy wysyłaniu meila.Dość irytujące

dziarus
04-08-2010, 19:53
sory admin poniosło mnie ale to była zaplanowana prowokacja :).
grzesiu toć za ten awans jakieś piwko byś postawił ;)
A co do reklam to jutro szwagier przyjeżdża i mi je po blokuje bo ja niekumaty w tych sprawach jestem
Co do zmian na forum dużo bym nie zmieniał przyzwyczaiłem się do tej formy ,no może jakiś czacik i możliwość szybkiej odpowiedzi z wątku o i jeszcze jakieś emotki bym dodał.
kochajmy się i szanujmy a świat będzie piękniejszy :D

1grzesiu1
04-08-2010, 20:17
no stanowisko po huju dostalem ;) przyjedz do mnie to i flaszke postawie:)

Wojtas
04-09-2010, 20:05
1grzesiu1 NASZ CHULIGAN :D:D:D To teraz bedzie sie dzialo w koncu ktos tu porzadek zrobi he he he pozdrawiam i jechac ze spamerami pozdrawiam :D

pajak914
04-09-2010, 22:03
O ironio w temacie w którym ktoś założył po to, ażeby się pożegnać i powiedzieć jakie to forum już be i nie cacy ta sama osoba dostała się do jego ekhem administracji:D:D.

Tak czy inaczej jest nadzieja, że cosik lepiej będzie. pzdr

1grzesiu1
05-16-2010, 14:33
siema wyjezdzam na kilka tygodni moze miesiecy chcialem powierzyc funkcje moderatora ale nikt nie chcial wiec huj wam w dupe ;) do uslyszenia pozdrawiam wszystkich

YvonneS
05-16-2010, 15:23
Moze nic się nie wydarzy a ty wracaj szczęśliwie i na forum też.

pitrek681
05-16-2010, 22:06
astalamaniana grzesiu szerokiej drogi:D

Wojtas
05-18-2010, 18:31
Jak zwykle grzesiu pozdrowil wszystkich he he szybko wracaj morda :D

uggsfans
05-27-2010, 02:23
UGG Boots Classic Short UGG Boots Classic Short (http://www.uggsfans.com/ugg-boots-classic-short-c-79.html)short classic ugg boots short classic ugg boots (http://www.uggsfans.com/ugg-boots-classic-short-c-79.html)ugg classic mini boots ugg classic mini boots (http://www.uggsfans.com/ugg-classic-mini-boots-c-89.html)classic mini ugg boots classic mini ugg boots (http://www.uggsfans.com/ugg-classic-mini-boots-c-89.html)

1grzesiu1
06-30-2010, 00:12
siemano wrucilem do polski na szczescie ;) ale wiadomo wakacje ida nikt nie ma czasu na komputer dalem wojtasowi haslo wiec mysle ze chlopak bedzie wspolnie ze mna moderowal tez sie czasem pojawie

pozdro wszystkim

Wojtas
07-13-2010, 15:59
Gitarka w miare wolnego czasu jakos sie pojawiam pare banow poszlo dla spamerow z biegiem czasu beda usuwane ich zasmiecane posty pozdrawiam.:)