View Full Version : Zaufanie
Mam Pytanie co byscie zrobili na moim miejscu?? Poznalem kolesia co dziara ale robi to za granica w grudniu bedzie w polsce na miesiac i powiedzial ze jest w stanie mi duzo taniej zrobic tatuaz i chce to zrobic u mnie w domu. zaufac mu ze bedzie wszystko potem wporzadku z dziara czy wybrac sie lepiej do studia profesjonalnego??:) widzialem ino jedno zdjecie jego dziela i ogolnie mi sie podobalo ale nie mam juz bo bym wkleil.
Patriota
10-30-2009, 23:47
Posłuchaj jeżeli widziałeś jego dzieło to jedno...ale skąd wiesz że nie podszywa się pod kogoś?
Jeżeli przy tobie wypakuje sprzęt sterylnie nowy i zapakowany to ok...
Wtedy pozostanie tylko kwestia jego umiejętności.. może przyjeżdza do ciebie by poćwiczyć dziaranie...nie wiem...ja bym się w to nie bawił zwłaszcza że nei jestem pogłebiony w to na jakim poziomie stała wasza rozmowa jak długo go znasz itp...
Odpuścił bym..
northway26
10-31-2009, 09:31
jedna z glownych zasad nie oszczedzaj na tatuazu:)ktos zrobi taniej metodami domowymi itd ;/wychodze z zalozenia ze to jest inwestycja na cale twoje zycie wiec nie powinno sie oszczedzac na niej;))ale to moja opinia;))osobiscie poszedlbym do studia;)
iskender
10-31-2009, 09:35
tez bym nieryzykował jezeli niewidzialełeś jego prac(jedna to za malo)to lepiej sobie odpóść
Jedno zdjęcie to za mało aby wyrobić sobie obiektywne zdanie na temat danego artysty. Może niech ci udostępni swoje portfolio inaczej poszukaj kogoś innego.
dokladnie jesli dziara za granica to na pewno powinien miec ich duzo wiecej niz jedno lub tez swoja strone www lub blog jakis czy cos a jesli tylko jedno ci pokazal to jakos zaufania nie mialbym do niego
no tez wlasnie sie wachalem:) dzieki za opinie jednak doplace i pojde do studia:) A strony swojej nie ma bo sie pytalem. I znam go przez przyjaciólke wiec nie za bardzo.