PDA

View Full Version : Zastanawiam sie...

anusaa1989
04-10-2008, 18:48
zastanawiam sie jaki jest ból przy dziaraniu... mam zamiar zrobic sobie tatułaz na dolmej części pleców, zaraz nad pupa :P:) czy ten ból jest aż taki straszny??? można go do czegos porównać?? prosze o szybką odp :)

hatecore
04-10-2008, 19:32
Ten Ból Mozna Porównać Do Bólu Jaki Czuja Kobiety Przy Dziaraniu Sobie Kolejnego Padacznego Tribala Na Ledzwiach

Shtojer
04-11-2008, 18:14
Heh szczera odpowiedz :) Jezeli planujesz krzak na dupa to odpusc... na przyszlosc naprawde bedziesz zalowac monotonii :P Ból jak ból... kazdy go odczuwa inaczej... Ty go mozesz porównać do cięcia a dla mnie to jest cos calkiem innego :)

evachj
04-14-2008, 21:33
ale jej odpowiedzieliscie!!! jesli chcesz tribala na pleckach to sobie go zrob...zawsze mozna cos dorysowac po jakims czasie zeby sie nie nudzil wzor. ja niedawno zrobilam sobie taki tatoo i po prostu go nie wypelnialam...za rok za dwa jak mi sie znudzi to co mam to sobie najwyzej wypelnie. boli najbardziej na kosciach ale bol jest do przezycia. boli tak jak bys sobie zrobila rane czyms ostrym...trocha popiecze i przestanie :). wiec jesli jestes zdecydowana na 100% to pedz do salonu i rob tatuazyk.

4kasia1
04-15-2008, 14:39
hej jak już wcześniej pisałam z skali od 1 do 10 bólu daje 1 pkt. mnie nic nie bolało, aha zaznaczę że robiłam sobie na łopatce:):D

belle27
04-16-2008, 21:15
ja mam tribala na ramieniu, dosc duzego. nie byl to bol nie do zniesienia, mi najbardziej brzeczenie maszynki przeszkadzalo ;) sa momenty, kiedy zaciskalam zeby ale i nie mdlalam z bolu
da sie przezyc, spokojnie ;)

astariel
04-18-2008, 07:29
Pytasz do czego porównać? To ja Ci to opiszę dokładnie: Robienie konturów to takie przyjemne drapanie, wierz mi, że czegoś tak fajnego się napewno nie spodziewasz, jest to w każdym razie bardzo delikatne. Wypełnianie kolorem jest już odczuwalne mocniej ale nadal jest to lekki, przyjemny ból, znacznie przyjemniejszy niz przy depilacji nóg albo wyrywaniu brwi. Są oczywiście miejsca bardziej wrażliwe. Skrzydła mojej nimfy siegają szyi, a ponieważ mam to miejsce bardzo wrażliwe wiec to troche bolało, ale bez problemu da się wytrzymac, nie masz sie czego bać.

4kasia1
04-18-2008, 14:10
Te szczypanie(bo to na pewno nie jest ból) porównać można do lekkie poparzenia przez solarium, jak za mocno sie skóra spali i ciałko troszeczkę szczypie to właśnie coś takiego:):cool:

Shtojer
04-18-2008, 16:36
Czytam wasze doznania i kazdy ze to nic wielkiego :) Ale wezcie rowniez pod uwage miejsce w jakim jest wykonywany tat2. Moze jest ktos kto ma tatuaz na stopie, twarzy, szyja itp miejsca to pochwali sie co On poczul :D tylko nie maniak ktory juz nie odczuwa nic podczas zabiegu tatuazu :P

astariel
04-18-2008, 22:03
Lecz sam przyznaj, że to nie jest nic strasznego. No i lepiej kolegi nie straszyć, bo czym bardziej bedzie odprężony i pozytywnie nastawiony tym bedzie to napewno mniej bolesne. Działa zawsze.

astariel
04-18-2008, 22:07
Przecież pisałam, że mam skrzydełka na szyi! Rzeczywiście różnica jest, na szczęście te skrzydełka (a właściwie ich końcówki) zajeły twórcy tylko kilka minut.

Shtojer
04-19-2008, 18:19
Zauwazylem ze kazdy klient ktory robi pierwszy tatuaz, zawsze sie przestraszy pierwszego kontaktu igly ze skora :) nie ma czego sie bac... To jest ciekawe i nowe doznanie bo nie umiem tego idealnie do czegos porównac... Najlepiej nie myslec i nie skupiac sie na bólu to mozna i zasnąc na fotelu :)

OLdzi89
04-19-2008, 21:01
nio można zasnąć jak już znudzi sie rozglądania po gabinecie i minie pierwsze oszołomienie i skóra sie przyzwyczai do ukłuć to czuć później tylko mrowienie (na kościach może troche bardziej kuje) :p gdyby nie pozycja jaka przyjęłam na fotelu to bym spała już po godzinie :o

astariel
04-21-2008, 15:45
Ja sie nie bałam kontaktu z igłą, intuicyjnie wiedziałam jakie to będzie odczucie i ani troche sie nie pomyliłam. Była to też zasługa miłej, przyjaznej atmosfery, to naprawdę jet bardzo ważne.

Marcus
07-29-2008, 15:14
Tatuaż mamy na całe życie, tak jak dziecko którego poród boli, a mimo to kochamy je i szanujemy. Więc nawet jeśli poboli, to przynajmniej będziemy go szanować. Ale tak jak admin gdzieś tam powiedział, to bardziej denerwuje niż boli .