PDA

View Full Version : Zagojony i w kolorze na życzenie...

iwonka293
10-19-2008, 12:16
Jeszcze mała kosmetyka będzie ...ciąg dalszy trwa,ale na razie sam kontur jest to nie wrzucam fotki.
Inne moje tatuaże na stronie:
http://www.tattoo-iwona.ulotka.org/p2_galeria.html

wyso
10-19-2008, 14:27
Przeglądałem twoje prace i nad tatuażem musisz jeszcze popracować trochę zlane za mocne cienie może zmień ustawienia i rozrób bardziej tusz, kontur też do dopracowania poćwicz na kartce rysują cały czas linie np. kółka, ósemki , ale to jest tylko moje zdanie.

Wojtas
10-19-2008, 15:30
No prosze po ostatniej pracy troche sie zmienilo widze kolorek jakis wstawiony pozytywnie to wyglada co do twoich innych prac to mala prosba rob zdjecia troche pod innym katem i bez lampy we wszystkich prawie fotach odbija sie swialto i jest to malo wyraziste taka moja mala uwaga ajjj.

dropsikk
11-02-2008, 13:52
aha i zapytanie takie czy ten samuraj byl robiony caly jedna igla?:) bo cienie w niektorych miejscach na to wskazuja:D

fedortat
11-03-2008, 10:12
jak dla mnie to cieni na tym tat2 wogóle nie ma. Są tylko jakieś plamy

iwonka293
11-09-2008, 21:40
To jest mój pierwszy tatuaż zrobiony od początku do końca .Nie od razu most zbudowano ....jak to się mówi...Wciąż się uczę i nie twierdzę,że robię idealne tatuaże.
Czy wam pierwszy tatuaż wyszedł idealnie?
Na sztucznej skórze można w zasadzie tylko nauczyć się obsługiwać maszynkę,bo nie ma porównania z ludzką jak dla mnie.

YvonneS
11-10-2008, 10:16
Będzie dobrze. Z czasem bedziesz robić fajne tatuaże bo masz talent.
Podobają mi się twoje prace, portrety, obrazy. Zmysł artystyczny to podstawa a technika przychodzi wraz z doświadczeniem. Powodzenia!

Shtojer
11-10-2008, 16:37
Patrzac na samuraja a na moj pierwszy "Tatuaz" to z wyrobieniem techniki to jest kwestia czasu a nie problemow :)

iwonka293
11-15-2009, 17:46
Nieco ponad rok już minął od mojego pierwszego tattoo...i kolejny samuraj w nieco innym wydaniu...

northway26
11-15-2009, 18:14
interesujace:D:D

zgniłek
11-16-2009, 09:38
Co jak co, ale widać lekką różnicę podejścia do tematu;)
Powinnaś delikatniej konturować takie wzory:D

uldor
11-16-2009, 13:37
Iwonko, masz zmysl artystyczny, masz calkiem dobra wizje tego jak tatuaz powinien wygladac, jednak ze strony technicznej musisz bardzo wiele sie jeszcze nauczyc. idz swoja sciezka, sluchaj sensownych porad i wyciagaj wnioski.
patrzac na zdjecia w Twojej galerii dochodze do wniosku,ze powinnas poswiecac nieco wiecej czasu swoim pracom, skupic sie na poprawnosci konturow , cieniowania i koloru - mam wrazenie ze starasz sie to robic zbyt szybko. zwolnij prace maszyny przy cieniach, uzywaj barwnikow rozcienczonych w odpowiednich proporcjach a kolor ''wbijaj'' pewniej, na nieco wiekszym napieciu ( maszyna nie moze chodzic jak wiertarka, bo uszkodzisz skore) a napewno wkrotce zobaczysz poprawe

iwonka293
11-27-2009, 07:40
Dzięki za rady,napewno z nich skorzystam.Właściwie to dzięki temu forum nauczyłam się dziarać,bo nie miałam swojego mentora i wszelkie porady bardzo sobie cenie.

gore88
11-27-2009, 09:07
po obejrzeniu galerii, okiem specjalisty:cool: powiem tak: dramatu nie ma ale rewelacji tez nie, masz wiekszy talent od meza;) jest duza rozbieznosc (nie ktore prace naprawde ok, a ne ktore bardzo slabiutkie) ale mysle ze powinno isc w dobrym kierunku:)

boro
11-27-2009, 12:32
powiem tak, talent jest, serce jest a technika się wyrobi!:) podoba mi się że nie lecisz schematem, masz swój styl który jest "poszarpany" tworzy to jakąś taka fajna atmosferę.... a po za tym trening czyni mistrza i jak na pierwsze prace bardzo dobrze się zapowiada:) powodzenia w dalszych projektach:):rolleyes:

Wuuu
12-07-2009, 22:03
Jak dla mnie w drugim nadal cień słabo.