View Full Version : Wzor na plecy
Witam,a wiec zaproponujcie mi jakis wzor na plecy(tzn nie na cale,albo gora albo prawa strona plecow),moze byc jakis tribal lub jakies inne,to bedzie moj pierwszy tatuaz
Pozdrawiam
1grzesiu1
09-30-2008, 17:10
po pierwsze to wal duze wzory najwazniejsze:) a wybierz se co chcesz to co ci sie podoba mi np. smoki, diably i take tam sa fajne rózne kazdemu podoba sie cos innego napewno:)
pozdro
Zrob sobie dupny czarny kwadrat i napisz "miejsce na tatuaz"... Czlowieku ja czegos takiego nie rozumie... To po co wogole robisz tatuaz? Dla Nas? Czy z nudow?? ;/
RoolAnd91
09-30-2008, 19:25
no wlasnie po co?
albo sie wiem albo robi z nudow .
a motyw z kwadratem i napisem "miejsce na tatuaz" mi sie podoba. taki oryyginalny :D
lucek8810
09-30-2008, 22:00
Hmmm faktycznie z tym miejscem na tatuaz to dobry motyw :D Tylko nie aż taki duży :P
mamy wspaniałe czasy...... W grach i filmach jest grafika zajebista.... komiksy, czasopismo fantastyka, cdaction...itd, kapele robia coraz lepsze okładki ( nie mowie o zrobieniu całej okładki ale z 5/6 okładek da sie zrobic/nawzorowac na całkiem fajny motyw) trzeba byc oryginalnym, a gdy gasnie wyobraźnia wtedy pytac
Chodzi mi o jakies przyklady,zeby z czegos wybrac a nie o jakis kwadrat
Moze ja zaczne zamiast Ciebie... Pierwsze pytanie - dlaczego i po co robisz wogole tatuaz ? 2 pytanie - Jak mozna nie wiedziec co chce sie utrwalic na skorze do konca zycia ? 3 pytanie - Nie ma nic co Cie interesuje/ kreci/ fascynuje ?
Zrob sobie cala rodzine muminkow na plecach, to jest moja podpowiedz ;]
pontonss
10-01-2008, 17:35
Powiedz w studiu że chcesz coś na plecach to ci napiszą coś nawet na całe plecy
Ton pytania narzuca ton odpowiedzi ;) hehe
He he moze kartki z kalendarza na 2009 albo labirynt pacmana stary to ty sam musisz zdecydowac co ty chcesz na swojej skorze popatrz poszukaj moze cos ci wpadnie w oko jest masa a nawet multum wzorow :D:D:D