View Full Version : Wzór - feniks
Witam, planuję zrobić sobie wkrótce tatuaż feniksa na łopatce. Wpadł mi w oko genialny rysunek, który z pewnością będzie musiał być zmodyfikowany, żeby był "tatuowalny" :) Jak myślicie czy jest możliwe wykonanie czegoś takiego i jakich mogę się spodziewać kosztów? (kolor, dużo szczegółów)
RoolAnd91
04-20-2009, 19:40
no jak dla mnie to najprosciej jest wybrac sie z tym zdjeciem do studia i zapytac czy da rady go przerobic i ile to kosztuje .
a no przerobic na tatuaz to mysle ze nie bedzie problemu .
najlepiej - isc zapytac
Taki też mam plan, jednak to dopiero we wrześniu, październiku. Wiadomo idą wakacje, słońce i przydałoby się trochę opalić.
gosikk34
06-01-2009, 09:11
Ja mam feniksa:-)
Nigdy bym nie pomyślała, że to feniks.
Sorki, ale nie podoba mi się ten tatuaż.
pontonss
06-01-2009, 09:39
przecież to nie feniks tylko lądujacy orzeł ze sztandarów Amerykańskiego Południa z czasów wojny secesyjniej
gosikk34
06-01-2009, 09:44
Ogon ma większy od orła, sięga samego podbrzusza, . Jesli nie jest podobny, szkoda, miała nim być...:(
xxkeiraxx
06-01-2009, 11:54
Wydaje mi sie ze ten wzor nie bedzie trudno zrobic nie ma jakiś skomplikowanych elementów , osobiscie brdzo mi sie podoba jesli zostanie zrobiony w takiej kolorystyce.
Ale faktycznie bierz rysuneczek do łapki i lec do studia tam Ci wszystko powiedzą :-)
gangbang
06-01-2009, 13:57
ten wzor jest jak najbardziej tatuowalny dobry ta2ator ci go zroby tylko ze to nie jest fenix tylko orzel musisz zmienic my lepek na fenixoski dodac ogon ale ogulnie to koncept zajebisty podoba mi sie oplomieniowanie i pomysl z polaczeniem tribalka fajnie.pozdro:cool: