PDA

View Full Version : Wysypka koło tatuażu:(

pawel920
03-24-2010, 09:41
Cześć mam duuży problem 8 dni temu zrobiłem sobie tatuaż na łydce.2 dni temu zaczeło mnie bardziej swędzieć i pojawiać się mała wysypka a teraz zobaczcie sami : http://img52.imageshack.us/i/p1180038.jpg/ smarowałem to alantanem.Może wiecie jaki może być powód tej wysypki i jaką najlepiej maść kupić czy może wybrać się do lekarza prosze o szybką odpowiedz.

xxbastianxx
03-24-2010, 10:24
Kolego, goliłeś sobie kiedyś wcześniej nogę?

Stawiam, że nie ;) Daj oddychać nodze, a nie potrzebny nadmiar maści zetrzyj i nie martw się, ta 'wysypka', która nie wygląda na wysypkę ani uczulenie zniknie. Nie jesteś pierwszy i nie ostatni, jeżeli to Cię uspokoi ;)

A co do tutoriala golenia nogi to zapraszam na inne forum lub jakąś kobietę bo ja wiem tylko, że nie pod włos ;D

pawel920
03-24-2010, 10:55
heh to uspokoiłeś mnie dzieki mam nadzieje że szybko zejdzie ale przynajmniej wiem oco chodzi;p

YvonneS
03-24-2010, 11:42
To moze być rownież reakcja alergiczna na tą "super" maść ale stawiam na odrastanie owłosienia. Tak czy inaczej nie ma się czym przejmować i oczywiście nie drapać.

wujek116
03-24-2010, 11:47
ja bym na twoim miejscu nie martwił się o tą tak zwaną wysypkę ale o ten pseudo tatuaż . wiem że to nie jest skończone i że może się uczysz albo zrobił co to ktoś kto się uczy ale to jest totalnie zje.......... . zastanów się nad tym żeby to naprawić .

Pinhead
03-24-2010, 12:23
Wysypka to faktycznie najmniejszy problem w Twoim wypadku.

pajak914
03-24-2010, 17:55
To moze być rownież reakcja alergiczna na tą "super" maść ale stawiam na odrastanie owłosienia. Tak czy inaczej nie ma się czym przejmować i oczywiście nie drapać.

Czepiasz się:D. Maść dobra jak każda inna z tej linii. Wszystko zależy od organizmu jak toleruje poszczególne specyfiki.