View Full Version : witam :)
widzę w końcu normalne forum :)
witam wszystkich serdecznie
hatecore
08-06-2007, 11:40
witamy kolejną osobę na forum, dlaczego piszesz ze w koncu normlane forum? hheheh czyzby na innych było cos nie tak?
albo jestem ślepa, albo niedokładna - ale to pierwsze forum o tatuażach, na którym można sobie spokojnie podyskutować.
witam,
pisze z kom wiec nie rozpisze sie, witam i zapraszam do dyskutowania ;d
pozdr :D
Witam wszystkich nowych i tych ktozy juz sa stalymi bywalcami na forum pozdro
hatecore
08-07-2007, 11:08
Napisz Z Jakiego Jestęs Miasta I Kto Ciebie Dziarał, Pozdro
Ja jestem z Łużnej to 10Km od Gorlic a jesli ktos niewie gdzie sa Gorlice gorlice sa niedaleko Nowego Sacza tylko 45Km.
A dziary mi robil kumpel PYTON z Gorlic jesto salon pokojowy :D
Dobra Ksywa Dla Tatuatora Pyton, Heheh Brzmi Goroznie, Moze Zaprosisz Kolege Na Forum I Innych Swoich Kolesi Któzy Tez Kochaja Dziary, Pozdro
no wiesz zaprosic zawsze moge ale niewiem czy przyjmie zaproszenie bo on niema heta hehe i takie zycie pozdro :]
hatecore
08-09-2007, 14:09
a ty nie sciemniaj tylko dawaj fote coś tam wczoraj sobie podziargał , miała byc fota i nie ma hehhe:)
Jest jeszcze nieskonczona mam same konture narazie zrobione w poniedzialek cienie dokladam :] ale fote dodam na 100%
Jest jeszcze nieskonczona mam same konture narazie zrobione w poniedzialek cienie dokladam :] ale fote dodam na 100%
to chyba musi być spora ta dziara :) w jakim miejscu robisz sobie tę dziarę?
Na klatce piersiowej :] znaczy sie na klatce ktorej niemam bo same kosci hehehe :P:P ale jak ja dokoncze to dodam fote do galeri:]