PDA

View Full Version : witam

Tatsy
05-08-2011, 15:34
Cześć, jeszcze nie mam swojego pierwszego - nie ostatniego tatuażu ale jestem na etapie kompulsywnego przeszukiwania rozmyślania i planowania więc pewnie z tego powodu zawitałem na to forum :)

YvonneS
05-08-2011, 19:27
jestem na etapie kompulsywnego przeszukiwania

Jak tak dalej pójdzie to niedługo zamiast wymarzonego tatuazu czeka cię psychoterapia.

miśko
05-08-2011, 22:54
Jak tak dalej pójdzie to niedługo zamiast wymarzonego tatuazu czeka cię psychoterapia.

widzę, że jest tu jakies niedoruhane, marudne, podstarzale babsko...;)
7dni za brak szacunku do kobiet

YvonneS
05-09-2011, 09:24
Wujek Staszek "miszcz" ciętej riposty? :D

qwedfghjk
05-09-2011, 16:53
w dupe mozecie sobie takie forum wsadzic. pobieżnie przejrzalem posty , w tym rowniez odpowiedzi yvonnes. w co 4 poscie kogos obraża, mnostwo osob zwrocilo na to uwage, ale jej admin slowa nie powie. towarzystwo wzajemnej adoracji blać i tyle. w jednym poscie nazwala kogos ciotom. wiec pytam adminie dlaczego nie zbanowales jej? widcznie ci nie staje i w ten sposob sie dowartosciowujesz gamoniu. znajdź sobie prawdziwych przyjaciol bo tacy wirutalni co ci slodza w postach to o kant dupy rozbic. ciebie yvonnes tez sie to tyczy. wiec przestan sie babo lansowac na forum gdzie wypowiada sie gora 8 osob jaka to wspaniala jestes. nagminnie zaznaczasz ze chodzisz na silownie, masz bmw (na zabawy w remizie tez chodzisz?:D), pracujesz w sadownictwie. naprawde musisz miec niska samoocene skoro takie cyrki odstawiasz. jak to mowia: kozak w necie, zero w świecie.

pzdr dla reszty normalnych uzytkownikow.

ja stad spadam i nie zagladam wiecej.

YvonneS
05-09-2011, 17:01
Odnosze wrazenie, ze te posty pisze jedna i ta sama osoba mająca jedną lub dwie wypowiedzi. Kochani, mniej frustracji a więcej konkretów to i odpowiedzi będziecie dostawali konkretne.
Nie obchodza mnie zazdrośnicy czy jednopostowcy którzy nawet nie potrafią prowadzić merytorycznej dyskusji na poziomie. Ktoś kto zna swoją wartość nie musi nikomu niczego udowadniać a forum służy do dyskusji na różne tematy oczywiście jak się ma co i o czym pisać a nie tylko bluzgać niczym wujek Staszek. Takich osób tutaj nikt nie trzyma.