View Full Version : witam
Cześć, jeszcze nie mam swojego pierwszego - nie ostatniego tatuażu ale jestem na etapie kompulsywnego przeszukiwania rozmyślania i planowania więc pewnie z tego powodu zawitałem na to forum :)
jestem na etapie kompulsywnego przeszukiwania
Jak tak dalej pójdzie to niedługo zamiast wymarzonego tatuazu czeka cię psychoterapia.
Jak tak dalej pójdzie to niedługo zamiast wymarzonego tatuazu czeka cię psychoterapia.
widzę, że jest tu jakies niedoruhane, marudne, podstarzale babsko...;)
7dni za brak szacunku do kobiet
Wujek Staszek "miszcz" ciętej riposty? :D
qwedfghjk
05-09-2011, 16:53
w dupe mozecie sobie takie forum wsadzic. pobieżnie przejrzalem posty , w tym rowniez odpowiedzi yvonnes. w co 4 poscie kogos obraża, mnostwo osob zwrocilo na to uwage, ale jej admin slowa nie powie. towarzystwo wzajemnej adoracji blać i tyle. w jednym poscie nazwala kogos ciotom. wiec pytam adminie dlaczego nie zbanowales jej? widcznie ci nie staje i w ten sposob sie dowartosciowujesz gamoniu. znajdź sobie prawdziwych przyjaciol bo tacy wirutalni co ci slodza w postach to o kant dupy rozbic. ciebie yvonnes tez sie to tyczy. wiec przestan sie babo lansowac na forum gdzie wypowiada sie gora 8 osob jaka to wspaniala jestes. nagminnie zaznaczasz ze chodzisz na silownie, masz bmw (na zabawy w remizie tez chodzisz?:D), pracujesz w sadownictwie. naprawde musisz miec niska samoocene skoro takie cyrki odstawiasz. jak to mowia: kozak w necie, zero w świecie.
pzdr dla reszty normalnych uzytkownikow.
ja stad spadam i nie zagladam wiecej.
Odnosze wrazenie, ze te posty pisze jedna i ta sama osoba mająca jedną lub dwie wypowiedzi. Kochani, mniej frustracji a więcej konkretów to i odpowiedzi będziecie dostawali konkretne.
Nie obchodza mnie zazdrośnicy czy jednopostowcy którzy nawet nie potrafią prowadzić merytorycznej dyskusji na poziomie. Ktoś kto zna swoją wartość nie musi nikomu niczego udowadniać a forum służy do dyskusji na różne tematy oczywiście jak się ma co i o czym pisać a nie tylko bluzgać niczym wujek Staszek. Takich osób tutaj nikt nie trzyma.