PDA

View Full Version : Witam ;)

xpatix
02-14-2011, 16:08
Od wtorku jestem posiadaczką pierwszego tatuażu ;) Wykonanego w studio Titty Twister w Poznaniu ;) Nie myślałam, że tatuaże są tak uzależniające, już myślę o kolejnym ;D Pozdrawiam wszystkich ;)

marcinjaworsky
02-14-2011, 17:15
Cześć a pokażesz co sobie zafundowałaś??
No i kto konkretnie jest jego autorem z Twitte`ra ??

xpatix
02-14-2011, 22:37
Zdjęcie zrobione jakąś godzinę po wykonaniu tatuażu. Autorem jest Karol, a projekt własny rysowany przez koleżankę :)

Liekki
02-14-2011, 23:18
Dziwny ten koń. Tak jak je kocham tak ten jakiś dziwnie poskręcany. Ale ładne cieniowanie i głowa (choć przez lampę błyskową słabo widać).
Witam :)

xpatix
02-14-2011, 23:26
Później wstawię jakieś wyraźniejsze zdjęcie, bo nie mam jeszcze zgranych z aparatu :)

marcinjaworsky
02-15-2011, 07:11
Koń chyba jest w naturalnej postawie ( jak dla konia) , wydaje mi się że zdjęcie przekłamuje. Ostatnio sam zrobiłem zdjęcie jednego ta2, idealnie na wprost z dobrym światłe. itp. Co się okazało , po wrzuceniu na kompa wyszło jajko.
Mój mentor od fotografii zaczął mnie uświadamiać , że przysłona, ogniskowa... i tak i siak.
Jajka dalej wychodzą :eek:

xpatix
02-16-2011, 13:12
To jest zdjęcie robione telefonem, dlatego taka jakość.
A zostałam chwilowo pozbawiona aparatu, także na razie nie mam innego zdjęcia.
Poniżej wrzucam zdjęcie projektu.

Co do pozycji konia to moim zdaniem jest jak najbardziej naturalna dla konia w galopie ;)

Mam jeszcze pytanie, co myślicie o tatuażu takim jak mam w avatarze, tylko, że czarny?? :)

marcinjaworsky
02-16-2011, 14:38
Ktoś kiedyś powiedział że ".. Panu Bogu udały się tylko konie i wiosna.."
Koń w ruchu , to chyba jeden z najpiękniejszych widoków .
Ale konie w stylu cartoon ....chyba nie koniecznie, tym bardziej jako tattoo.
No ale każdy może sobie wrzucić na ciało co tylko chce.

xpatix
02-16-2011, 15:02
No właśnie się nadal zastanawiam jaki zrobić ten drugi tatuaż- ale będzie to albo podkowa z głową konia w środku albo ślady podków... nie wybrałam tylko miejsca jeszcze... jeśli ślady to może od nogi do biodra, myślałam też o pośladku... niestety jako że planuję pracę w biurze to muszę mieć tatuaże w takich miejscach, żeby łatwo było zasłonić...

A co do piękna konia w galopie to się absolutnie zgadzam :)