View Full Version : witam
czesc wszystkim.....mam na imię Gośka,mam 29 lat ,lubie tatuaże, lubie je na sobie i cały czas dokładam jakis nowy....a poza tym lubie koncerty,punk rocka i ......hehehe:D TATUAZE
yo,
Przywitam cie staropolskim pozdrowieniem Punx Not Dead ;) hihi milo cie goscic , jak masz jakies malunki to wrzuc na serwis.
pozdro.
mam pare ale jeszcze nie wiem jak sie je tu umieszcza:confused: ale jak tylko do tego dojde to ok:D
musze sie pochwalic ze jeden zrobiłam sobie własnie dzis:):)
yo.
zmieszcza sie tak, ze najpiew musisz sie zarejestrowac w serwisie http://www.tatuaze.biz/rejestracja.html
pozniej poporstu wchodzisz w swoj album i dodajesz foty:) jak cos to pytaj.
pozdrol
oto ja i moje dziary......mam jeszcze jeden na żebrach taką wielką dziure w której widac zebra ale kolo mi to tak fatalnie wydziarał ze teraz szukam kogos kto mi to naprawi
elo,
milo, ze nas odwiedzilas i zostalas :) pozdro
hejka, tatuaz na przed ramieniu nice :) fajnie ze jestes z nami i zapraszamy do dyskusji
hatecore
10-31-2007, 10:25
lubisz ostrzejszy "meski " klimat tatuazy ala paul booth, diabły, czaszki , demony,
piszesz ze masz coś do poprawy a ja lubie robić cover up , jak chcesz to wyslij mi fotkę tego buraka na meila
a na mojej stronce www.jonek-tattoo.com w galerii w dziale cover uo mozęsz zobaczyc jak to wszytko wyglada, pozdro
otak... paul booth to mój guru..........uwielbiam takie klimaty....a zdjęcie jak tylko zrobie to wysle bo narazie nie posiadam ale to zaden problem zaraz zrobie:):) wielkie dzięki
no więc tak to wygląda................tragedia:(:(:(......czy da sie cos z tym zrobić?
yo,
dawno temu robilas ta dziarke ?
jakies 3 miesiące temu,najpierw były kontury i wtedy wyglądało fajnie,potem wypełnienie i miałam jechac jeszcze raz ale zrezygnowałam bo wole zapłacic za poprawienie tego niz za całkowite zje.......e:(
Wiesz co z tego co widze to sie oientujesz w temacie wiesz kto to jest boot etc.. a dalas zrobic sobie takie cos ,bo tamta reszta tatuazy to widac ze dawne dzieje , kazdy z nas takie cos ma .... no coz musisz poprawiac jak kazdy kto kocha tatuaze :D
:(no niestety dałam sobie zrobic.............i teraz musze naprawiać,ale jakos dam sobie z tym rade, w sumie to juz znalazłam salon w którym mi to zrobią tylko koles wyjechał i musze poczekac
hatecore
11-01-2007, 22:57
łatwo nie bedzie ,w sumie to bardzo mnie ciekawi co za tatuator tak chetnie się podjoł zrobienia tego, strasznie napaćkane jest na tym wzorze, tam gdzie maja być cienie jest prawie wypełnieni na blachę , wzórjest duzy pokrywka musiala by być spora,ogolnie nie załatwe zadanie , moze napiszesz kto tobie to robił , miasto i ksywa
miasto Sosnowiec, salon Tabu............:( a podejmą sie naprawy w Katowicach w psycho galery tatoo.....tak sie chyba to nazywa