View Full Version : Witam
mierniczek
04-27-2009, 13:44
Od jakiegos czasu czytam Wasze forum, ale dzis postanowilem wrescie cos napisac.
Od 3ch tygodni jestem w posiadaniu "malego zwierzaczka" na plecach.
Smoczek w zasadzie, nie jest jeszcze skonczony, bo za jakies pol roku (na jesien) zamierzam isc "na kolorowanie". To moj drugi tatuaz, ale o pierwszym nie ma co wspominac bo to maly trybalowy smoczek na ramieniu.
Smoka robilem w salonie Azazel w Milanowku i szczerze go polecam. 100% higieny i bardzo przyjazna (szczegolnie dla ludzi ktorzy robia pierwszy raz tatuaz) atmosfera.
no, faktycznie malutki - prawie go nie widać:D
bardzo fajny:)
mierniczek
04-28-2009, 08:11
Dzieki za opinie :)
Zastanawiam sie czy oprocz kolorowania jeszcze czegos nie dodac.
Smok jest w gornej czesci plecow i sporo miejsca zostaje na dole, a ... pierwsza moja koncepcja gdy postanowilem "cos wytatuowac" byla taka, ze cale plecy mialy byc zakryte.
Sam nie wiem co tam na dole wkomponowac.
Moze drugiego smoka tylko takiego bardziej rozwinietego zeby zachodzil z obu stron na zebra?
Bolu sie nie boje, bo jak sie w sobie zapre to wszystko wytrzymam :P (tak bylo z tym smokiem)
Ale to dopiero gdzies za pol roku (bo nie chce na wakacje robic sobie klopotu z tatuazem) no i troche kaski musze uzbierac, wiec mam duzo czasu na zastanawianie sie.
Wygląda świetnie, czekamy na wersje kolor :)
pontonss
04-28-2009, 23:15
ekstra ale wiesz dwa smoki to będzie wyglądało jakbyś nie miał pomysłu, pamiętaj z tatuowanie nie ma sie co spieszyć hehe jak cie kiedyś olśni to rób:)
mierniczek
04-29-2009, 08:34
Dokladnie
Dalem sobie pol roku na myslenie, wiec moze przez ten czas przyjdzie mi cos fajnego do glowy.
masz foto odrazu po zrobieniu ?
pontonss
06-08-2009, 18:54
A no i kolor jak najbardziej:)
jak dla mnie pełen wypas... łoo... napatrzyć sie nie moge :D
no jak smok jest to teraz na dole tygrys spoglądający w góre :D
mierniczek
06-09-2009, 07:18
Bardzo dziekuje za opinie.
Ja takze jestem z tego tatuazu zadowolony, choc pewnie bedzie drobna poprawka (jak juz pojde na kolorowanie to mam kilka swoich spostrzerzen, ktore chce odrobinke poprawic - przyda sie malutka korekta w lapkach smoka)
spoko wzorek tylko mam wrazenie ze gdzie niegdzie cienie sa zrobione strasznie na odpierdziel. no ale gdzies tam pisales ze byl zrobiony w 3,5h wiec sie nie dziwie;)
gangbang
06-09-2009, 10:45
ile zaplaciles??:cool:
mierniczek
06-09-2009, 11:16
Cienie sa byc moze troche niedorobione, ale jak pisalem wczesniej smok bedzie jeszcze kolorowany (ewentualnie jak nie spodoba mi sie projekt z kolorami to bedzie poprawiony).
Za to co jest teraz zaplacilem 700zl