PDA

View Full Version : Wita wszystkie dziewczyny i facetów obecnych w tym miejscu

hotbird
12-11-2008, 13:22
Wita wszystkie dziewczyny i facetów obecnych w tym miejscu i od razu mam pytanko gorące
poszukuję kobiety tatuatorki z Warszawy:):):):)
chodzi oczywiscie o tatuaż w miejcscu nader intymnym.
Prosze o info na moja skrzynkę hotbird@poczta.onet.pl

hotbird
12-12-2008, 11:18
Skoro moznqa to przedstawiam moje dwa elfy, jeden na boku drugi na łopatce oraz moje przesliczne gwiazdki na stopie.
Mam 26 lata, obecnie mieszkam i pracuję w Irlandii.
Kocham elfy i gwiazdki. Dużego elfa robiłam w JUNIORINK w Warszawie, małego w DUBLINIE, a gwiazdki na stopie zrobiłam podczas wakacji w niemczech / Berlin /
Myślę że jeszcze coś dorobię, może kolorowego motyla ale jeszcze pomyślę.
W irlandii takie tatuaze mają prawie wszyscy a zwłaszcza dziewczyny, i to nie tylko młode ale i starsze kobiety i jest to norma która nikogo nie dziwi.
Libię tez kolczyki. Mam w uszach , pępku, i intymny w dclitoris/ pełen odlot. Nie zamieszczam zdjęcia bo moderator sie obrazi ale na priv mogę posłać jeśli któraś z was ma na coś takiego ochotę, szczerze polecam.

YvonneS
12-12-2008, 15:22
Te elfiki to nie w moim stylu ale gwiazdki mogą być. Ktoś ci je ładnie zrobił. :)

1grzesiu1
12-12-2008, 19:16
ladne tatuaze:) ja poprosze zdjecie tego kolczyka na priv;)
pozdrawiam

martika
12-12-2008, 19:32
baaardzo mi się podoba ten elfik na pleckach :) pozdrawiam

hotbird
12-12-2008, 23:32
ladne tatuaze:) ja poprosze zdjecie tego kolczyka na priv;)
pozdrawiam

Grzesiu to jest temat dla psotnych dziewczynek only
a ty masz się czymś fajnym pochwalć?

1grzesiu1
12-13-2008, 16:13
moze i bym mial ale nie lubie sie chwalic:) chcialem tylko zobaczyc zdjecie tak jak pisalas wyzej;)
pozdrawiam

hotbird
12-13-2008, 20:30
wyslij do mnie email i pochwal się a ja wyślę do ciebie to zdjęcie-OK?

1grzesiu1
12-13-2008, 21:49
wyslane pewnie ci sie nie spodobaja:)
pozdrawiam

Shtojer
12-14-2008, 22:49
Ten pierwszy pin-up jest naprawde interesujacy :) Kto konkretny Ci go robil?? Junior?

hotbird
12-15-2008, 07:42
witaj
Nie powiem dokładnie bo z imion nie znam tych panów. Wpadłam tam jak po ogień bo chciałam natychmiast a następnego dnia miałam samolot do Dublina
Robił to trochę puszysty facet, ale jestem zadowolona bardzo.
pozdrawiam

YvonneS
12-15-2008, 16:46
Z tego co widziałam i z opowieści znajomych mieszkających na stałe w Anglii jednak tatuaże robione przez naszych artystów są bez porównania lepsze.;)
Przykładowo, jedna laska opowiadała, że kilka osób ją zaczepiało na ulicy i pytało gdzie robiła swój tatuaż, ponieważ bardzo im się podobał.
Wypada być dumnym, ze chociaż w tym jesteśmy całkiem nieźli. :D

1grzesiu1
12-15-2008, 16:54
jesli chodzi o irlandie to robilem ostatnio tatoo i jest zjebane i do poprawki no i oczywoiscie zaplacilem jak za zboze:)
pozdrawiam