PDA

View Full Version : wiem co chcem

ojej
04-15-2009, 10:23
W najbliższym czasie zamierzam zrobić sobie tatuaż, mam tylko jeden problem: wzór istnieje w mojej głowie, przemyślany i ze wszystkimi szczegółami, jednak nie mam umiejętności żeby go narysować. Zastanawiam się czy muszę znaleźć kogoś kto byłby w stanie to dla mnie narysować i z tym rysunkiem dopiero iść do studia, czy może tatuażyści w studiu się tym zajmują? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?

pontonss
04-15-2009, 12:39
No pewnie że będą umieli siądziecie razem pogadacie on będzie sobie rysował, czasem ci powie że np na jutro narysuje, ja np jak robiłem to byłem troche przerazony bo gość pokazał mi jakiegoś bazgroła takie w sumie zarysy i mówi że robimy a rysowanie itp to już na żywo na skórze poszło

orygami
04-15-2009, 12:59
Najważniejsze że wiesz co chcesz! Resztę zrobi tatuażysta. Musisz tylko go poprowadzić i ewentualnie jego szkice korygować. W takim wypadku dobrze by było gdyby narysował pełny obraz tego co chcesz a nie tylko kontury. Będziesz miał większą pewność że tego chcesz a z samymi konturami ciężko jest innej osobie wyobrazić sobie jak będzie wyglądała całość po wypełnieniu.;)

Wojtas
04-15-2009, 18:02
Nie bedzie problemu w salonie idz zapytaj :) zycze udanego wyboru pzdr czekamy na kolejna prace:)

ojej
04-16-2009, 07:38
Dzięki za odpowiedzi :) Po 'łykendzie' dam znać co z tego wyszło.