View Full Version : Uzywki!
Hejka..ma wielki problem..mieszkam w Anglii.i marihuana to chleb powszedni dla wielu..niestety..jak wiem ze alkohol wyplukuje tusz..tak chcialbym sie dowiedziec co robi marihuana, Zrobilem tatuaz z cieniami klientowi, wiele pracy wlozylem, a wiem ze pali ponad norme..i ostatnio przylecial ze jest niezadowolony bo wyblaklo..:/..a ja naprawde wlozylem mase pracy..i nie wierze ze nie mialo to, jakiegos wplywu.
Prosze dajcie znac, jakie skutki sa po trawiei jak sprawa wyglada?
Dziekuje z gory!
Witam moze ma to jakis wplyw a moze i nie ale powiem szczerze ze ja sam pale i to nie malo a nawet pale podczas tatuowania ze swoim tatuatorem i powiem ci szczerze ze to raczej chyba nie ma zadnego wplywu na to pozatym mam wielu znajomych tez (palaczy) i im tez raczej nie blaknie pogadaj sobie moze z tym klientem jak dbal o ten tatuaz a moze wogole nie dbal i dlatego to tak wyszlo mozliwe ze nie dbal o niego wogole i w tym tkwi problem pozdrawiam
Co do wyblakniecia to nie to. Choc marycha dziala podobnie jak kawa, alkohol itp czyli zwieksza cisnienie i rozzydza krew. Wiec jedynie mogles miec problem podczas pracy, zapytaj sie jak Wojtas wspomnial o higiene tatuazu. Jedyne racjonalne wyjscie jakie mi przychodzi na mysl, badz Ty popelniles blad ze dopusciles go pod igly. Tatuator z wieloletnia wprawa poradzi sobie z czyms takim ale moze odmowic.
Ok! bede z nim gadal. Wzialem tez, pod uwage krem, ktory uzywal do pielegnacji i prawdopodobnie z tego powody wyblakl w jakims stopniu, nie byl to zwykly krem, generalnie do gojenia sie, juz z niego zrezygnowalem jak tylko zobaczylem ten tatuaz, a polecal mi go inny tatuator..:/..jak sam nie sprobojesz to sie nie dowiesz..coz..nie ma co poprawa bedzie..i to nie mala..:/..Dzieki za odp:)!wskoczcie na moja stronke i ocencie jak wam sie podoba
www.rafalpotempa.com
Ja to skomentowalem przy Twoim prawdopodobnie pierwszym poscie "przywitaj sie" :)
dropsikk
11-02-2008, 01:30
shtojer a ja slyszalem ze wlasnie jaranie ma dzialanie odwrotne niz kawa alko czy jakies inne uzywki typu kox czy amfetamina