View Full Version : Twoj wzor tatuazu - Ankieta
W tym poscie, zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału w dyskusji "Twój wzór tatuażu"
Opiscie co preferujecie i dlaczego. Jakie już posiadacie wzory, a jakie w najblizsze przyszlosci planujecie sobie zrobic.
- Wzór tatuażu (np rybka, gwiazdka, tygrys, smierc etc.)
- Styl (tribal, kolor, cien etc.)
- Miejsce na waszym ciele :) (np klatka, lopatka, ramie, brzuch etc.)
- Wielkosc - ilość tatuaży ;)
Wątek zostaje przyklejony zapraszam do dyskusji.
Heja, jestem piewszy wiec zaczynam :)
- Styl tatuażu to zależy od okresu w moim zyciu, kiedys tribal, teraz kolor
- Miejsca: ramię, łopatka - w przyszlości klatka piersiowa i łydka tattoo :)
- Ilośc tatuaży hmm mysle że aż do wyczerpania sie możliwości
- Wielkosć to zalezy od wzoru.
- Wzór- klown, smierc, kosa, biomechanika.
pozdrawiam
1-czaszka-tribal-prawe ramie
2-amor-diabeł-czarny -cieniowany-lewe ramie
3- cieknące oko przekłute kolcami-czarny-cieniowany-prawe przedramie
4-wypięta elfica;)-czarny -cieniowany-lewa łopatka
5-wielka dziura z boku(nieudana:()-czarny+czerwony-cieniowany- żebra
6-księżyc-tribal-trochę nad prawą piersią
no i jeszcze duuużo w mojej głowie i w planach:) a ja preferuje czarne tatuaże:o
tony2486
11-14-2007, 07:38
W najbliższym czasie będzie.
- Scorpion- mój znak zodiaku. Po zatem odzwierciedla mój charakter.
- tribal, cieniowany, czarny
- lewa łopatka
- na początek
Następnie planuje
- głowa pantery, kotwica, tribal, napis
- tribal cieniowany, czarny
- obydwa ramiona, klata na cycu, co do napisu jeszcze nie wiem
- docelowo 5 ale jak sie zapędzę to może będzie:D wiecej
witam, a wiec tak:
Wzór tatuażu demony, diably, diably demony :)
- Styl kolorek i cien czasem tribal
- Brzuch teraz.
- duze i duzo :) taka dewiza podobno laski na to leca :) jak pamela na tomego hahah ;D
ciekawe czy to działa tez w drugą strone........:pczy faceci lecą na wytatuowane kobiety:D
hatecore
11-15-2007, 21:08
bo takie z reguły nie maja zahamowań i maja wiekszą wyobraznie , wiec sa szanse zę nie bedzie wiało nudą w zwiazku:
podoba mi sie ta opinia......jak najbardziej sie z nią zgadzam:p
tony2486
11-16-2007, 08:44
Zgadzam się z przedmówcą
Kobieta z tatuażem zawsze jest bardziej pociągająca.
Obojętnie czy jest do dziewczyna w kozaczkach i mini czy w różowym dresiku czy w skórzanych spodniach czy też w glanach . tatuaż na jej ciele daje do myślenia facetom. Myślimy i sie nakręcamy. Bo jeśli dziewczyna wie na co ma ochotę i bierze to bądź w przypadku tatuażu robi go to w łóżku zrobi to samo czyli wszystko na co ma ochotę :D
2 rzecz ma wyobraźnie, i na pewno nie jest schematyczną kobietą jest inna specyficzna nietuzinkowa czyli fascynująca dla każdego faceta.
Jednakże odwrotnie sądzę że większy % kobiet nie umówiło by się z wytatuowanym facetem. Sądzę że dziewczyny które na to lecą są z strefy takich jak by to delikatnie ująć niegrzecznych dziewczyn. :)
Ale co tam tatuaż i tak jest najlepszy ;-)
zaczyna mi sie tu co raz bardziej podobac:D.............i tak tatuaz jest najlepszy:p
tony2486
11-16-2007, 09:41
Tatuaż radzi tatuaż nigdy Cię nie zdradzi ;-) :D
witam,
- old schlool - gwiazdki leski , jaskołki , sztylety serca :)
- Miejsce zalezy od momentu i wzoru danego
- wielkosc tak samo wzor i losc nie ma ograniczen
- gdzie teraz hmm to sie okaze jak sie okaze zamieszcze
Co do kobiet czy lubia tatuaze u fecetow ? oj lubia, tzn zalezy jeszcze co dany osobnik soba reprezentuje, ale gdy np postawimy 2 mniej wiecej podobnych delikwentow obok i ten z tatuażami ma wieksze szanse :) tak samo jak kobiety z tatuazami zmuszaja nas do przemyslen :) to dziala w dwie strony, czy np jakies kobiecie nie podoba sie saleta i jego dziary ? :)
tony2486
11-16-2007, 09:50
No ale faceci z gruntu szukają ciekawych kobiet :-)
A kobiety porządnych mężczyzn:) takie moje doświadczenie ja spotykałem prawie przeć całe życie te nie grzeczne. A te porządne to odr azu wrzucają minus za tatuaże.
Tylko po co nam porządna kobieta która jest nudna ?? I znów wygrywa tatuaż :D:D
w moim slowniku nie ma takich okreslen kobiet :) poporstu sa te bardziej zawariowane i te mniej czytaj (nudne) tylko ze facet odrazu zwraca uwage na wyglad i tym sie kieruje :) kobieta zwraca uwage na calkiem inne czyniki - a tak na koniec wygrywa i tak wspolna mowa :) sposob zycia i tatuaże hihi kazdy chce byc inny - ale nie wielu stac na tego typu innosc! wtedy to krytukuja duzo ludzi taki spotkalem po-rzadnych :)
witam,
- moje wzory napewno cos co mi sie podoba wpadnie w oko, ma jakies dla mnei znaczenie
- miejsce, juz mam tu i tam :) ale mysle teraz o drugim przedramieniu
- wielkosc nie ma znaczenia, jednak ilosc tak
- kolorki i jeszcze raz kolorki czasem dodatek dobrego cienia tez nie jest zly :)
pozdro.
Obecnie...
krzyż w tribalu - lewe przedramie wew. strona
3 chinskie literki - srodek krzyza
tribal tylko czarny - kciuk
pajak czarny z cieniem - miedzy kciukiem i palcem wskazujacym
smok w tribalu - lewa lopatka
w planach zakrycie smoka i zaczynajac od szyji+cale plecy+prawa strona-zebra+lewa strona zebra+lewa piers+cala prawa noga = smok w pelni kolorow :)
yo,
Troche tego masz wrzuc foty ;)
Obecnie mam problemy z cyfrowka ale jak ją zrobie bardzo chetnie sie pochwale :) mysle ze do tygodnia sie wyrobie chyba ze z nudow zrobie sobie nowy wzorek hehe
tony2486
12-05-2007, 07:37
goga
Niezły fryz :) dziarki też fajne ( to już ustaliliśmy że kobiety z tatuażem wyglądają bardziej interesująco :) )
Jednakże najbardziej intryguje mnie te kolczyki :rolleyes: jak smakują jak sie całuje 2-gą osobę szczerze to jeszcze nie miałem okazji całować kobiety z kolczykiem w języku bądź przy ustach :D
hatecore
12-05-2007, 11:42
Z Naszą Goga Umówić , Moze Pozwoli Tobie Zasmakować W Swych Ustach Hehehe
tu sie powaznie zaczyna robic :)................hehehe :p.............a kolczyk w języku to duży plus pod wieloma względami:Di dobrze smakuje.......:p
tony2486
12-06-2007, 07:35
trzeba będzie kiedyś to sprawdzić. pod kątem walorów smakowych :-) :p
A tak pro po to jeszcze jakie plusy posiada mieć kolczyk w języku ( oczywiście w przypadku gdy go ma kobieta ) ?? :D??
plusów jest wiele ale nie będe o nich opowiadac;)...ale powiem ze kazdy facet jest z tych plusów zadowolony...............:p
witam,
hehe, niezle sie tutaj bawicie ;)
ale tony z tego co pamietam nie lubisz lasek w glanach a goga to odrazu widac, ze pol zycia w tych butach biegala - mozej jeszzcze biega hihi ;P
pozdro,
oj biegam i pewnie jeszcze długo pobiegam:D
tony2486
12-06-2007, 17:46
Oj racja, racja roten trochę walk sie stoczyło i kilka razy z glanów nieźle się dostało. Fakt taki że to mocny but :) Choć właściciele nie tak bardzo. ( przeważnie walki toczyliśmy z skinheadami i z Punkami ) a oni najczęściej noszą glany. Ja osobiście wole buty operacyjno-taktyczne :)
Ale cóż horyzonty trzeba poszerzać, lata lecą trzeba otwierać się na nowe doświadczenia niemożna iść wąskotorówka:) Pyzatym jak się tak głębiej i dokładniej przyjrzeć kobieta co by nie nosiła jest atrakcyjna jeśli jej charakter i styl bycia jest atrakcyjny, intrygujący.
No i jakoś trzeba przełamać uprzedzenia :D A tak na prawdę nie oceniam ludzi po wyglądzie tylko tym co sobą reprezentują i do jakiego kręgu społecznego chcą należeć bo to będą reprezentować.
o i to mi sie podoba,brawo dla ciebie.........:p
tony2486
12-07-2007, 07:13
Dziękuje:) miło mi :)
Trzeba być otwartym człowiekiem ;-)
witam,
Tony Goga moze odrazu sie umowcie na randke a nie takie jakies dziecinne podchody ;P Wszystkie watplkosci przejda w niepamiec, no i ten kolczyk w jezyku ;P
pozd
witam,
moze nam sie zrodzi, piewsza para spolecznosci tatuaze.biz ;) hihihi
pozdro
pójdziemy na piwoooo:p..............ale z was swatki,hehehe:D
tony2486
12-10-2007, 07:22
Piwko reflektuje jak najbardziej. :) A żeby nasze swatki miały o czym poplotkować można zawsze wstawić avator tym razem z 2 piwkami :D
podoba mi sie ten pomysł,:Dwypijemy piwo i wstawimy im tu takie foty ze zbledną:D
tony2486
12-10-2007, 13:06
ja jestem również za
no i teraz narobiliśmy im smaku :D będą z niecierpliwością czekać na te foty :p
no to musimy cos na to zaradzic i zrobic foty niech sie cieszą:p
tony2486
12-11-2007, 07:20
Tak jest. Trzeba dotrzymać obietnicy :) Sądzę że po wstawieniu fotek to ten post będzie postem roku :D
no pewnie:p to bedzie wydarzenie na skale swiatową:D.................zaraz a co ty bys chciał na tych fotach umiescic:D:eek:
tony2486
12-11-2007, 13:34
hmm Wszystko zależy od tego jak hardcorowo podejdziemy do tematu :D ja jestem otwarty na wszystkie Twoje propozycje.
W końcu im bardziej człowiek jest spontaniczny tym bardziej ciekawe jest życie :)
Może np umieścimy
Zdjęcie z piwkiem i z jednego piwka zrobią sie dwa i dwa razy więcej piwka w postach
no to kiedy to piwo........:D..niech sie cieszą:D
tony2486
12-11-2007, 15:07
Kiedy tylko będziesz chciała :) kiedy przyjedzie Ci na nie ochota :D piwko jak się ma na nie dużą ochotę lepiej smakuje. :D
ale jeszcze bardziej smakuje w miłym towarzystwie:p.........hmmmm, juz bym sie napiła:D
tony2486
12-11-2007, 19:29
Ja jakoś też nabrałem ochoty na piwko w miłym towarzystwie.:)
no to chyba sie musimy umówic na to piwo:p
tony2486
12-13-2007, 07:53
I sfotografować całe wydarzenie żeby był dowód tego miłego spotkania ;-)
no oczywiscie, pokazemy wszystkim jak sie mozna fajnie bawic:p
tony2486
12-13-2007, 14:12
Z miłą chęcią z Tobą wszędzie i zawsze. :) wybrał bym się na piwko :)
moj nr gg 6737000
że fajny facet z ciebie, no i miałam rację:p
tony2486
12-14-2007, 07:06
Dziękuje za kolejny komplement :)
Ja jak ja ale Ty jesteś fajną, ciekawą i intrygującą kobietom. Na pewno nie nudził bym się z Tobą na tym Piwku :D
No więc ja mam: Kręgosłup, na kręgosłupie :p, cieniowany
http://images12.fotosik.pl/99/b468305a7d54f07cm.jpg
Hmmmm? Wiekszosc tego co mam na sobie to kolor, ale podobaja mi sie tez ladnie cienioowane czarno biale wzory. a tematyka? na ramionach mam niezly mix ale robiac go mialem przemyslany kazdy szczegol. Jest tam Salvador Dali, kwiaty, motyl, woda, ogien, demon. Na plecach dwa identyczne i symetryczne smoki, ale juz nie dlugo dorabiam do nich dwie rowniez symetryczne rybki. Ide w strone Japonskich klimatow. A co do wielkosci to jestem zwolennikiem duzych formatow a nie delfinkow wielkosci komara. Pozdrawiam.
tytuspraga
05-11-2008, 23:23
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c060eb3ed58e876.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4db895395306ad2c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5601cb066613d351.html
Tytuspraga masz moze ta fote plecow w wiekszej rozdzielczosci i lepszej jakosci ? :)
Jaki tatuaż ja preferuje napisy smoki i takie tam
napewno czarno białe ale myśle coraz częściej nad kolorem
miejsce to u mnie głównie plecy ale może bedą rece czas pokaże
preferuje duże im większe tym lepiej:D
Pabiełek
08-05-2008, 22:47
1. Na karku znak chiński
2. Na ramieniu smok z tak jakby tribalu
3. Nadgarstek - napis w języku tengwar
Następnie chce na karku jeszcze dwa znaki (wzdłuż kręgosłupa) i na łydce biomechanikę.
Do tego mam jeszcze kolczyk w brodzie - on był pierwszy.
obecnie: lewa łopata, smok, cieniowany
w przyszłości: feniks? gryf? zastanawiam sie właśnie nad miejscem :rolleyes:
i na pewno na dwóch się nie skończy :D
- Napis po arabsku "Moją siłą jest mój brat"
- Lewa ręka, wewnętrzna strona
- Nieduży, 12cm długości, 2 cm szerokości.
Oczywiście planuję już kolejny, chociaż obecny ma dopiero tydzień ;)
http://img165.imageshack.us/my.php?image=6wrzesien08mx8.jpg
albert9311
11-23-2008, 20:01
siema :D mam jeden tatuazna lydce :D chce cos do niego dorobic :D ale nie wiem co ;/ moze ktos ma jakies ciekawe wzorki ktore moglby mi pokazac ? bardzo bym was prosile :)
Jupiczek23
01-12-2009, 10:41
- Wzór tatuażu-Ruba Koi
- Styl- kolor, cień
- Miejsce na moim ciele-Plecy
- Wielkosc - Całe plecy
Jupiczek23
01-12-2009, 10:48
http://chesterbennington.7x.cz/image/6023645
takie cudo zamieżam zrobic
Eee, myślałam, że już masz zrobione. Ale jak tu nie widzę żadnego karpia tylko smoka.
Jupiczek23
01-12-2009, 10:57
zamiast tego smoka z lewej strony będzie rybka
Jupiczek23
01-12-2009, 10:58
http://chesterbennington.7x.cz/image/6023645
tatuaznik
01-16-2009, 07:41
-miejsce to plecy -czas nie widomo caly czas rozgladam sie za czyms co zrobi mnie na 100% -wzor? -wielkosc oczywiscie szkoda marnowac miejsca na jakies male wrzutki wiec na pewno pojade z programem:)
obecnie- jeden(róża w tribalu) ; miejsce-okolica lędźwiowo-krzyżowa ;wielkość-ok 25-30cm. szerokości i 5-7 wysokości; preferowany styl- tribal, motywy roślinne; przyszłościowo- delikatny wzór wzdłuż podbrzusza (jestem na etapie poszukiwań odpowiedniego motywu):)
pontonss
01-22-2009, 16:16
jak na Japonie to brzydkie
jak na Japonie to brzydkie
O te plecy ci chodzi?
Rzeczywiscie nie są ładne.
Moniqa pokaż różę :)
nie jest to profesjonalna robota ale mam do tego tatoo sentyment:)http://www.tatuaze.biz/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=9000&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=f793668d5fe868a127cb0ccf5f1e8124:)
Nie jest źle, widywałam gorsze rzeczy, np. u siebie.:D
Miałam dzisiaj robić sobie kolejny ale tatuażysta odwołał wizytę, w sumie dobrze się stało bo pogoda jest paskudna, źle się czuję i nie wiem jak bym wytrzymała te kilka godzin.
no tak na wszystko musi być odpowiednia aura:):)zwłaszcza na tak poważne rzeczy jak ozdabianie ciała....a można wiedzieć co i gdzie to miało być?
Gwiazdki borneo lub inne na biodrach :P
świetna sprawa...tatuaże na biodrach super się prezentują...
No własnie wiem ale miałam spory problem z wybraniem wzoru, bo tych gwiazdek jest mnóstwo ale ja chciałam inne. Teraz mam 3 wzory i nie wiem na który się zdecyduję.
hmmm...wybór wzoru to nie jest prosta sprawa w końcu to na całe życie ma się na sobie....ja mam problem ze znalezieniem czegoś na podbrzusze, nie mam jeszcze wizji a gotowce jakoś mi nie podeszły
Rozumiem, i wcale nie będzie ci łatwo coś znaleźć.
Na razie robię to ale też planuję coś na plecy, tygrysa w stylu japonskim, bo kocham koty i chciałabym żeby mi przypominał moją zmarłą na raka kotkę ale to nie wczesniej niż jesienią. To ma być mój ostatni tatuaż.
to w sumie z ostatnim ile będzie??...no i czy ten kot ma być na większą część pleców czy jakiś mniejszy motyw? jeśli oczywiście można spytać..:)
Niedużo :)
Razem chyba z pięć (większość w planach dopiero)
Tak, chcę mieć jeden większy motyw na plecach.
Chciałam też wcześniej zrobić na ramieniu kwiaty żeby zakryć coś zupełnie nieudanego ale się rozmyśliłam, usunę te gówno co mam na ręku i nie będę tam niczego robić.
heh...jak już będzie pięć to już będzie w sumie niemało:) ja myślałam po cichu jeszcze o jakimś delikatnym motywie jeszcze w okolicy kostki lub śródstopia...ale to się jeszcze zobaczy...natomiast podbrzusze robię na bank jak będę miała odpowiedni wzór:)
Kobiety jednak mają dobry gust, kostka jest bardzo sexi. Też chcę tam sobie coś zrobić i czekam aż się ociepli bo w zakrytym obuwiu źle się bedzie goić.
hahaha...muszę się caaałkowicie zgodzić z Tobą- kobiety mają dobry gust:):)ja też uważam że kostka jest sexi....i w sumie myślę że u kobiet jest jednym z mniej oklepanych miejsc na tatuaż. ja chciała bym sama nauczyć się tego rzemiosła:) i tak poniekąd sobie pomyślałam że mogła bym sama sobie porobić co nieco:)
Możesz spróbować, czemu nie?
hmmm...tak właśnie zamierzam:) co z tego wyjdzie zobaczymy...będę być może "króliczkiem doświadczalnym" dla siebie...
Każdy kiedyś zaczynał od czegoś a tatuażyści zazwyczaj od robienia sobie wzorków. Jak coś spieprzy to nikt przynajmniej nie będzie miał pretensji ;)
YvonneS nie namawiaj do złego.;)
A z drugiej strony to przyjdzie dzień gdy będzie trzeba pierwszy raz spróbować i lepiej wtedy wybrać prosty wzorek typu tribal i zrobić go na sobie.
nie zaczynac od konturów tylko poprubować tam gdzie blacha będzie, pobawić się innego sposobu nie widzę.
dziękuję bardzo...dobre rady zawsze w cenie:)
szudiszu
01-26-2009, 20:56
Pierwszy
-zielony tribal na prawej łopatce
obecnie :)
Elf Wojownik;Wojownik łopatka i pod łopatką plus płaszcz az do tribala praktycznie cała góra pleców narazie czarne kontury bedzie cieniowanie brązem, zółtym, czarnym i dodatki białym
przyszłosć
Na sercu portret dzieciaka czarny cieniowany poza oczami beda miały kolor oczy dzieciaka
ja mam nad pupą tribala z czerwonymi kwiatami.
planuje zrobic sobie jeszcze dwa:
1. w miejscu intymnym ale nie mam pomysłu
2. literke K ale nie wiem jeszcze gdzie (chyba na karku) i nie wiem jakim stylem (chyba gotykiem)
w miejscu intymnym ale nie mam pomysłu
)
Imie aktualnego faceta, ucieszy się z pewnością, ;) zresztą zawsze można przerobić na coś innego.
A tak na poważnie to sporo rzeczy pasuje, moze coś w stylu juz istniejących byłoby ok?
hehe imie faceta w życiu ;p
tylko dla mojego synka cos takiego bym zrobila i zrobie (własnie ta literka K jest na jego "cześc" bo imie zaczyna sie na K :o )
nom własnie cos chcialabym zrobic w stylu mojego pierwszego tatuażu tribal z kwiatami - to jest bardzo kobiecy tatuaż czyli pasuje do mnie :) (na pewno nie pasują do mnie jakies smoki, demony itp) ale nie chcialabym tribala. myslalam o panterce, ale juz sama nie wiem :confused:
http://s5.tinypic.com/mkkaxz.jpg
a to mój pierwszy tatuaz robiony tydzień temu.
No może być, fotka całkiem przyzwoita szkoda, że nieostra i oświetlenie niezbyt dobre, niewiele widać.
hehe ja mam tylko jeden poki co 'only god can judge me' gotykiem na plecach, teraz na lopatce bede robil mam w planach takiego frajera na szubienicy z wydlubanymi oczyma i zaszytym ryjem do tego napis smierc konfidentom cos tego typu,pokaze jak zrobie jakos po wakacjach albo w czasie
iskender
04-26-2009, 17:05
Ostro,ale może być ciekawie bo motyw mi się podoba,nie moge sie doczekać fotki
No jak umówili się na to piwo w końcu ???????:D
wilkokłak
05-25-2009, 15:20
1wszy - gotykiem ksywa 5 literowa wielkość liter ok. 2cmx1cm = miejsce > przedramie od łokcia w dół.
2gi - Darkside Fantasy "Cover" [ Anioł klęczący z mieczem w plenerze ruiny gotyckiego kościoła w filarze ksywka (1 dziara zostanie coverem dla 2giej) obok klęczącego Anioła będzie Nagrobek mojej mamy.
Fotki 1wszej jak i części 1wszej Covera poniżej. :)
Na Całość trzeba będzie poczekać ze 3 tygodnie jeszcze... (chwilowy zastój gotówkowy) ;-)
Chciałbym na wstępie powitać wszystkich.
Co do treści no cóz wzory to głowie zwierzęta w połączeniu z tribalami.
Jeśli o kolor chodzi to głowie black-gray z odrobiną koloru
a miejsce to póki co obie łydki.
Na przyszlosc plecy no i oczywscie bicki.
a i sie pochwale swoimi dziarkami :)
[
Spodobał mi się smok z kwiatem, gratuluję :) Tez mogłabym mieć coś w tym stylu, tymbardziej, że tylko dwa kolory, fajne są takie tatoo :)
a dziękuje za jakże miłą wypowiedź...
dokładnie tylko dwa kolory bo nie chciałem aby wyszedł zbyt pstrokaty...
generalnie to miał być dwa razy mniejszy i na ramieniu no ale spontan i jest tam gdzie jest:D
powiem wam, że tatoosy wciągaja i to straszecznie
powiem wam, że tatoosy wciągaja i to straszecznie
Ja jestem tego żywym przykładem haha ;)
tatuaz ktory planuje sobie zrobic w niedalekiej przyszlosci :)
wzor- orzeł biały ( z napisem na okloło Bóg, Honor , Ojczyzna )
styl - kolor
gdzie? - na klatce po lewej stronie
wielkosc - niezaduzy
pozdrawiam
posiadam na razie tylko jeden
- słońce . kolor 10x10 wewnetrzna strona łydki , cieniowany
w planach mam mam nastepny na żebrach moze do zimy cos juz znajde cieniowany jeszcze nie wiem tylko czy w kolorze , musze sie dobrze zastanowic:)
1.
--> kotwica (najlepiej z nabitą na kotwicę czaszką)
--> czarno-biały
--> przedramię
--> mój pierwszy tatuaż :P :D
2. szukam jakiegoś ciekawego wzoru (tribal) ale to odległa przyszłość....
W każdym razie, gdyby był ktoś w stanie przygotować taki wzór (szukałem już w internecie) lub posiada taki wzór byłbym wdzięczny za wiadomość na priv. :P No i byłbym wdzięczny za wszelkie komentarze, rady.
Lewe przedramie: Vegeta z dragon ball z:D
Lewe Ramie: japonski demon -cover w trakce pracy
Prawa Dlon miedzy palcem wskazujacym a grubym: znaczek WU Tang Clan
Prawe przedramie : cobra
Prawe ramie: rybka koi-cover w trakce pracy
Szyja: czaszka w pajeczynie z krzyzem w srodku miecz
Prawa kostka: pentagram-zamierzam zakryc niedlugo
Lewa noga: rekin
Plecy gura: aniol z diablem w jednym ciele
a co do piercingu mam tylko flash tunnel narazie maly 4mm, dam sobie rozszerzyc pomalu gura do 1 cm:D
pozdro
ChoryPastor
11-17-2009, 21:19
to moj, i od razu napisze ze szukam kogos to narysowal by mi wzor ktory by laczyl
ten tattoo (czesc z kolana)
http://www.bme.com/tattoo/A90319/high/f5d9-hui.jpg
z moim
http://i131.photobucket.com/albums/p314/sparxuk/Image1-2.jpg
edit : piszcie co sadzicie : D
Raczej tutaj nikt ci tego nie zrobi.
Nie sądziłam, ze kiedyś to powiem ale ktoś ci przyzwoicie zrobił ten tatuaż, po tym co ostatnio tutaj widziałam to wydaje się prawie ładne.
ChoryPastor
11-17-2009, 21:26
chyba dzieki
szkoda ze sam nie mam zbytnio talentu artystycznego bo bym sobie sam to polaczyl gdyz mam miliony pomyslow ale zaden nie na moje umiejetnosci
A artysta który robił ten tatuaz nie mogłby ci pomóc?
ChoryPastor
11-17-2009, 21:32
no pewnie w koncu pojde i spytam czy by mi pomogl ale chodzi o to ze pan ten jest zabiegany i nie wiem czy znajdzie na to czas
no pewnie w koncu pojde i spytam czy by mi pomogl ale chodzi o to ze pan ten jest zabiegany i nie wiem czy znajdzie na to czas
Jeżeli poważnie traktuje swoich klientów to znajdzie.
Zdecydowanie lepiej by było gdyby to twój tatuator wykonał Ci projekt, a jeśli dalej u niego będziesz kończyć nogę, to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, by poświęcił kilka godzin na dopasowaniu elementów:confused:
ChoryPastor
11-18-2009, 14:21
teraz sam juz zwatpilem czy by to pasowalo do mojego tattoo, myslalem ze fajne by byly jakies rurki czy cos ktory by wchodzily na udo az
OnlyYour
11-20-2009, 17:33
Za uchem 2 gwiazki jedna wypełniona druga nie
Na plecach skrzydła mojego projektu troche widac moze na avantarze :p
cała wydziarana stopa , wzorek bolalo jak sam diabeł
pośladek róza
pod majtkami z przodu motylek - sama robilam bo bylam zla i musialam sie wyzyc haha
no i chce imie faceta sobie zrobic , wiem ze to glupota no ale jak ja sie upre to juz koniec
on ma moj portret na sercu ;)
pozdrawiam
Za uchem 2 gwiazki jedna wypełniona druga nie
Na plecach skrzydła mojego projektu troche widac moze na avantarze :p
cała wydziarana stopa , wzorek bolalo jak sam diabeł
pośladek róza
pod majtkami z przodu motylek - sama robilam bo bylam zla i musialam sie wyzyc haha
no i chce imie faceta sobie zrobic , wiem ze to glupota no ale jak ja sie upre to juz koniec
on ma moj portret na sercu ;)
pozdrawiam
no to tam w innym temacie mozesz wrzucic zdjecie :) szczegolnie tego motylka i tej rozy ;) hehe
OnlyYour
11-20-2009, 18:40
żebym wiedziała jeszcze jak sie wrzuca to bardzo chetnie bym
wrzuciła wszystkie :D
jest watek "nasze tatuaze " i jak piszesz posta to troche nizej masz "zarzadzaj zalacznikami" otworzy ci sie okienko klikasz wybierz plik potem wyslij i gra gitara
xxbastianxx
12-14-2009, 12:48
Feniks (cieniowanie + kolor) 25x35 cm lewy bok, żebra :)
tribiali, czaszek, demonów etc. nie lubię, preferuję trochę "delikatniejsze" rysunki :)
Obecnie posiadam - na lewej kostce u nogi - skacząca żabka. ;D, byłam jeszcze młoda jak robiłam tatuaż - 15 lat. Niedługo zmieniam ją na gwiazdę biało czarną nautical własnego projektu.
Planuje tatuaż z inicjałami na prawej ręce, na palcu na której nosi się obrączke od zewnętrznej strony.
Później może plecy - megakolorowy tatuaż z cyborgowym psem własnego projektu.
Poniżej dołączam załączniki ;)
infinity
07-09-2010, 11:56
Gwiazda - lus, ale cyborg... co kto lubi
pitrek681
07-09-2010, 12:17
Obecnie posiadam - na lewej kostce u nogi - skacząca żabka. ;D, byłam jeszcze młoda jak robiłam tatuaż - 15 lat. Niedługo zmieniam ją na gwiazdę biało czarną nautical własnego projektu.
Planuje tatuaż z inicjałami na prawej ręce, na palcu na której nosi się obrączke od zewnętrznej strony.
Później może plecy - megakolorowy tatuaż z cyborgowym psem własnego projektu.
Poniżej dołączam załączniki ;)
jak tam wolisz w końcu twoje ciało i nikt nie ma prawa ci dyktować co i jak ale te rysunki to jakaś lipa jest na twoim miejscu udałbym się do studia przedstawił tatuażyście pomysł na tatuaż i niech on coś stworzy bo tych rysunków będziesz prędzej żałować niż myślisz oto moja rada oczywiście nic na sile ;)
Masz zajebisty talent robiac takie projekty.
elviska18
07-11-2010, 09:21
Nie ma to jak samokrytyka :D
szeryfe36
07-18-2010, 17:57
Napis na przedramieniu All for you niedlugo coś pojdzie na plecy http://img687.imageshack.us/i/tattoallforyou.jpg/
ryba coi-lewe ramię
japońska maska-prawe ramię
skrzydlaty smok-górna część pleców
w planach przedłużenie tatuażu z prawego ramienia na klatkę piersiową
roni14_88
05-09-2011, 19:27
noga łydka - tribal , gapa nazistowska ,
klatka - napis
podbrzusze - literka
nagarstek - data
plecy - napis , napis ,logo ,logo
przedramie lewe - napis
przedramie prawe - napis
kostka stopa - swastyka
a do zrobienia i przygotowane projekty
noga - wypelnienie i pooloczenie + postac Ku Klux Klanu
plecy - bark i lewa linia triball
tribal na cala lape az po szyje
plecy dwoch skinow
a co dalej tego nikt nie wie
Szanuję czyjąś determinację i wiarę w jakąś tam ideologię ale tej akurat nie popieram i nawet uważam, że jest zła i strasznie ograniczona. Nie obraź się ale "zabij żyda czy murzyna" do mnie kompletnie nie przemawia i jest przejawem tępoty umysłowej ludzi którzy wierzą w doktryny które doprowadziły do eksterminacji tysięcy ludzi a w obecnych czasach jest tylko karykaturalnym naśladowaniem ideologii bądź co bądź skompromitowanej i nieskutecznej jak pokazuje historia.
Mam nadzieję, że wyrażając opinię nie wywołam kolejnej burzy na forum, każdy ma przecież prawo wierzyć i wyznawać co mu się podoba.
roni14_88
05-10-2011, 13:35
dokladnie ja wieze w biala rase i posadam tatuaze tej ideologi a drugi jest mocnym chszescijaninem i ma jezusa czy ine swietosci duzo ludzi podchodzi do tego negatywnie bo sie z takim czyms nie spotkalo
Ok ale czy jesteś w stanie tolerować poglądy innych ludzi diametralnie różniące się od twoich?
myślę że chłopczysko z gejem piwka się nie napije :p
Strzel sobie jeszcze na czole BORZE KOPSNIJ ROZUMU .
ludzi podchodzi do tego negatywnie bo sie z takim czyms nie spotkalo
Ta a druga wojna światowa to bajeczka.
Jak chcesz zachować czystość rasy to sobie hodowlę zwierząt załóż.
roni14_88
05-11-2011, 13:52
mam wyjebane na twoj kometarz
ja wiem swoje i ty swoje
a bkr to na wolnosci sie nie robi
ale jak chcesz zrob sobie kropke na wardze bedzie pasowac
na wolnosci jak i sanatorium
Vito Corleone
06-10-2011, 21:23
siema jest ktos w stanie powiedziec mi co to za zajebista czcionka?? http://fuckyeahtattoo.tumblr.com/post/1568819786
malutka_6661
06-15-2011, 20:19
- kod kreskowy -noga tuż nad piętą
-ślady łapek -dekolt
-"tribalowy-elf" -łopatka
-dwa diabełki na obu przedramionach -synuś i facet
-litera D -dłoń
w planach:
-rękaw w klimacie oldschool -lewa ręka
-plecy, prawe ramię, kawałek brzucha i może dekoltu -gałąź i kwiaty wiśni
:)
lece od góry.
warga - napis skins
prawy bark - pajeczyna
plecy - dwa demony na lopatkach
prawe przedramie - logo surowej generacji i alex z mechanicznej
lewe przedramie - diabel , dwie wykrzywione mordy , karta As a czaszka
palce lewej dloni - ACAB
lewe udo - tribal z dziecinstwa
prawa lydka - bledy mlodosci
lewa lydka - napis Oi!
Edi_88_88
08-16-2011, 10:56
A ja mam nawet Picachu z pokemonow,a poza tym w huj burakow
ja moze zaczne od pierwszego do terazniejszego ktory jest "in progress" ..
1 - imie mojego meza na kostce ( czarny tusz )
2 - fenix miedzy lopatkami ( czarny cieniowany )
3 - kwiat na boku ( czarny )
4 - pierwszy wers "Ave Maria" na stopie ,nuty na pieciolinii ( czarny tusz )
5 - jakies wywijasy od ramienia,przez cala dlugosc plecow az do tylka po lewej stronie (czarny tusz)
6 - napis ( 5 wyrazow ) na wewnetrznej str lewego ramienia ( czerony tusz )
7 - imie mojej corki na dloni ( w poziomie nad lewym kciukiem ( czarny tusz )
8 - ( jestem dopiero po dwoch sesjach 8h ) zaczelam robic rekaw ( prawa reka ) full kolor .. twarz - "hiszpanska wdowa",kwiaty i portret mojej corki ..
Rekaw robie cheyenne hawk'iem i zabraklo "kartridzy z iglami" ( moj miszcz ,kupi je jutro - zapraszam na konwent w Londynie,dzis sie zaczelo,koniec w niedziele ) wiec sie wstrzymujemy z kolejna sesja,a ze ja nie naleze do cierpliwych chyba dzis sie wyloze i zrobie sobie napis na dekoldzie ( bo ogolnie mam plan juz na obiec rece i wlasnie dekold ) ..
na razie niestety tyle ..
Do Londynu wybieram sie dopiero na wiosnę tak więc konwent mnie ominie.
Brzmi ciekawie to co napisałaś, zwłaszcza ten feniks mnie zainteresował. Nieczęsto zaglądają tutaj trochę bardziej wydziarane laski.
A masz w planach jakiś kolor?
A masz w planach jakiś kolor?
j/w robimy rekaw na prawej rece,dopiero jestem po dwoch posiedzeniach .. ale full kolor mam .. no i druga reka tez bedzie robiona,jak skonczymy ta .. mam juz pomysl i chcialabym go zrealizowac..ale jestem szczupla i nie wiem,czy przy moim planie efekt bedzie taki jak bym chciala ( szczuple rece ) ..zobaczymy .. jesli nie da rady to wtedy szarpne sie na Gigera ( chyba ) .. no i wtedy bez koloru ..
No wtedy to tak.
A nie doczytałam, widzisz gapa ze mnie. Jak wdowa to musi być kolor.
moj "miszcz" ma taki tablet,nie wiem jak to sie nazywa i na tym tworzy swoje wlasne wzory,kompozycje,przerobki ..
czesto gesto wkleja tam zdjecie i robi cover wstepny ..
przygotowuje projekty i "wdowa" jest jego projektem..wiec troszke sie rozni od tych z katalogow tattoo :) i jest przerobiona z mojego zdjecia :)
Wiem mniej więcej o co ci chodzi z tą wdową.
Takie tablety to fajna sprawa, niestety te dobre sporo kosztują, kiedyś chciałam kupić do przerabiania zdjęć ale na moje potrzeby to wystarczy mysz i ps.
:) :) ja swego czasu uzywalam tylko corela .. i mi wystarczalo .. mam ps3 ..ale w ogole nie wiem jak sie tego uzywa .. zdjecia mi gdzies znikaja itd :P
jak sie cycki powieksza tam ? ahhaahah
A nie wiem, a koniecznie musisz? Kup dobrego push-upa i żaden photoshop ci nie będzie potrzebny.
mam konsultacje w Gdansku w listopadzie juz zabookowana :)
zobaczymy czy sie nadam na passsjeta x]
Poważnie chcesz się okaleczyć czy naprawdę musisz? To moze lepiej już tego ps-a używaj? :p
ide tylko na konsultacje , mysle o tym od dawna ..
juz mam wybrane wszystko .. i nie chce miec jak Lolla Ferrari .. potrojnego HH100 ..
wystarczy mi male C .. anatomiczne ( lezka ) podmiesniowo .. w ogole nie widac ze nieprawdziwe ..
a push'e sa fajne,jak sie ma co podnosci hahah ..
No wiesz, po to je wymyślono takie oszustwo ale powiem ci że jak mi z wiekiem coś urosło to jakoś chciałam żeby było mniejsze a też rewelacji nie mam tak jak znajoma dd. To bardziej przeszkadza niż upiększa no i przy takim czymś siada kręgosłup.
podobno wkladki zelowe sa lzejsze niz te z plynami ..
juz mialam duze,naprawde .. ( w ciazy ) ..przytylam 37kg ..bylam ogromna .. pozniej bardzo szybko schudlam,nawet nie wiem jakim cudem bo w pol roku 33kg ..
ale jak zaczelam spadac to od cyckow ;/
juz probowalam tabletek,zastrzykow ..nic ..
Przenosimy się z dyskusją do hyde parku bo nas tutaj zaraz ktoś opieprzy.
sorry .. juz ide ..
i przepraszam nadzorujacych .. juz taka jestem - wylewna :P
- Wzór tatuażu - krzyż celtycki, w planach kwiatki na przedramieniu
- Miejsce na ciele - żebra
- Wielkosc - narazie niestety 1 tylko, ale w planach na najbliższe lata mam jeszcze z 4-5 minimum.
Wzory - tygrys, ryba koi, gejsza, demon, fale, kwiaty
Styl - japońszczyzna
Miejsce - ramiona, potem może inne miejsca, klata, plecy, rękaw może, ale to przyszłość
Wielkość - im więcej tym lepiej, to samo z ilością, ale do tego też trzeba dojrzeć, ludzie różnie reagują na tatuaże, szczególnie w widocznych miejscach.
Ludzie różnie reagują na kompletnie wszystko związane z twoim/ naszym/ ich wyglądem. W dziurce od chuja to miej i dziaraj się ile pomieścisz! :)