PDA

View Full Version : tuszszszszsz!

Jozeff
08-11-2011, 18:55
moje pytanie: tusz INTENZE(I)? chyba tak to sie pisze:rolleyes:jest dobrej jakosci tuszem? mam swiadomosc ze to przecietniak i chodzi mi tylko o opinie bo tusze jak widzialem sa czasami dotkliwej ceny:(

Cadi
08-11-2011, 19:08
Kolo masz od tego ten dział : http://www.tatuaze.biz/forum/forumdisplay.php/tattoo-master-10.html
A nie dział dla początkujących!
Poza tym na chuj ładujesz 3 różne tematy, zamiast wszystko zawrzeć w jednym ?

Jozeff
08-11-2011, 20:47
bo jak sama nazwa wskazuje to dzial dla poczatkujacych napinaczu! wiec zaladuj sie po sam chuj.a z pomoca to startuj dla powodzian a nie dla kogos kto chce jej w sprawie tatuazy.

ban na 7 dni ochlon chlopcze i forum nie zasmiecaj

Cadi
08-11-2011, 21:39
Gdybyś w szkole podstawowej (o ile chodziłeś) uważał na lekcjach to opanowałbyś niezwykle prostą technikę nazywaną powszechnie : czytaniem.
A gdybyś ją już opanował to wiedział byś co jest napisane pod działem "Pytania początkujących".
A mianowicie jest napisane : "Nie masz tatuażu? chcesz zrobić, nie wiesz jak gdzie, po prostu zadaj tu pytanie."
A pod działem "Tattoo Master" : "Czyli tatuatorzy wypowiadaja się, technika, sprzęt, olejki."
A przy okazji żartowaniem w stylu a z pomoca to startuj dla powodzian pokazujesz na jakim jesteś poziomie intelektualnym i moralnym.
Z mojej strony EOT