PDA

View Full Version : tusze świecące w ultrafiolecie


iskender
06-14-2009, 13:24
Witam,ostatnio wiele osób pyta mnie czy zrobie im tatuaże świecące w ultrafiolecie,więc mam kilka pytań co do tych tuszy,czy są bezpieczne do tatuowania tzn.czy nie są wysoce alergiczne,czy ktoś z was już robił takimi tuszami tatuaże i jak wrazenia i ostatnie czy wiecie gdzie mozna kupić taki tusz renomowanej firmy bezbarwny,bowiem znalazłem takie tusze ale tylko kolorowe.


P.S z góry dzięki za odpowiedzi

Wojtas
06-14-2009, 14:13
http://www.crazychameleonbodyartsupply.com/uv-blacklight-reactive-tattoos-tattoo-ink.htm cos takiego znalazlem ale z tego co wyczytalem i sie dowiedzialem ciezko sie robi te tatuaze uv pozatym babrzesz sie w tym caly i predzej stracisz wszystkie nerwy wiekszosc odradza robienia takich tattoo ale to wszystko zalezy od ciebie pozdrawiam jak cos jeszcze wiecej znajde do napisze... a tu jeszcze odswierze stare posty http://www.tatuaze.biz/forum/showthread.php/kto-wie-kto-246.html?t=246 http://pl.sevenload.com/zdjecia/zPjkd0R-UV-Light-Tattoo-Rose-im-Uv-Licht

orygami
06-14-2009, 21:02
Nie wnikałem w temat ale to raczej ściema jak tatuowanie kozim mlekiem....

gangbang
06-14-2009, 21:09
taki tusz jest dobry do tribalowatych prac z wypelnieniem bo z cieniowaniem za duzo nie powalczysz chociaz jakies tam mozna uzyskac ale kiepskie bo wyglada prawie tak samo jak blacha poprostu sie swieci i juz.sam nie zabieralem sie za to bo nikt nie chcial ale widzialem prace tego typu i.....poprostu 3eba miec zajawke na to .mi osobiscie nie podchodzi.jak chcesz kupic dobry to skin candy robia dobre ale nie wiem jaka jest droga dystrybucji bo sam kupuje bezposrednio ze stanow.pozdro:cool:

iskender
06-15-2009, 18:31
dzięki za wypowiedzi jeszcze przemysle czy się opłaca babrać w tym jak jest tak nieciekawie.

gangbang znalazłem skin candy ale są tylko kolorki a bezbarwnego niema,może jeszcze poszukam jak się nierozmysle:D

gangbang
06-16-2009, 10:02
http://www.skincandy.net/store/cart.php?cat=Blacklight+Invisible

to chyba to czego szukasz ale jak mowie to strona ze stanow.pozdrawiam:cool:

iskender
06-17-2009, 19:03
No tak,chodziło mi o stronke polską
www.tattoopassion.pl