View Full Version : tusz...
darko1981
03-23-2009, 15:52
Witam... mam takie pytanko co sądzicie o tym tuszu "Sailor Jerry" ? Bo dostałem sprzęcik i wraz z nim byłó pare kolorków a tej firmy .. zrobiłem dwie dziarki i jakoś jestem niezadowolony z wypełniania i z cieniowania coś długo się wymęczyłem przy tym :( ... i jeszcze jedno czy mam zmienic na jakies lepsze pigmenty i co byście polecili do wypelniania i cieni ? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi .. pozdro
Nie spotkalem sie jeszcze z tymi tuszami... A skad zestawik pochodzi?? allegro? jezeli nie zapomne pozniej popytam znajomych o to.
darko1981
03-23-2009, 18:29
Kumpel przywiózł mi z niemczech i na moje oko zmienil bym je ale nie wiem zbyt na jakie wiec jakie polecasz?
iskender
03-23-2009, 19:24
o farbach to było chyba z 15 watków,więc niełaska je przejżeć.Są tam polecane tusze do tribali,cieni i tusze kolorowe więc miłego przeglądania:D
Nie znam też tych tuszy tylko teraz czyja wina że nie idzie umiejętności czy tuszy
darko1981
03-23-2009, 21:08
dzieki ... tylko nic mi to nie daje wiec zmienie te tusze i zobaczymy co i jak .. i z tego co wiem to radze sobie nie zle ze sprzetem i raczej umiejetnosci mi nie brakuje ale dzieki za odpowiedzi ...pozdro
darko1981
04-03-2009, 15:16
Witam...juz zakupiłem tusze Kuro Sumi i jest rewelacja ale mam małe pytanko czy do trybali i ich kontur rozcięczyć Kuro"Outling" czy moze razcięczyć Kuro"Graywash"??? Bo wypełniać będe napewno tym drugim ale to pewnie wiecie... pozdro i dzieki z góry za odpowiedzi...
darko1981
04-04-2009, 11:44
dziekuje za bardzo wyczerpujace wypowiedzi:D:D:D myslalem ze sie czegos jeszcze dowiem